Στιγμές τρόμου έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν είδε ένα αυτοκίνητο να τρυπάει τον τοίχο του σπιτιού της και να εισβάλει στο σαλόνι.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλιώ Λεπίδου, το αυτοκίνητο ισοπέδωσε το σαλόνι σπιτιού της 82χρονης στην Άσσηρο, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς γλίτωσε, καθώς βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.
Ο 72χρονος οδηγός του οχήματος, ένιωσε, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, μια ζαλάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο σπίτι, διέλυσε τον τοίχο και μπήκε μέσα στο σαλόνι. Όπως φαίνεται στις εικόνες, δεν έμεινε τίποτα όρθιο!
Μάλιστα ο θόρυβος ήταν τόσο εκκωφαντικός, που η 82χρονη νόμιζε πως έπεσε κεραυνός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star