Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του άνδρα που κάηκε στο αυτοκίνητο στο Μετς. Οι ελληνικές αρχές περιμένουν σημαντικές πληροφορίες από τους συναδέλφους τους στο Βέλγιο, όσον αφορά το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κόκκινου τζιπ.
Στη συνέχεια θα δουν αν είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναζητήσει τον άνδρα, δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση.
Παγκράτι: Μυστήριο με απανθρακωμένο άνδρα σε τζιπ - Είχε σπασμένα άκρα
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, στη σορό πραγματοποιήθηκε ακτινολογικός έλεγχος όπου δε διαπιστώθηκαν κακώσεις στο σώμα του. Έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο μέσα στο αμάξι εντοπίστηκε ένα καμινέτο. Αυτό περιπλέκει λίγο την υπόθεση για τις συνθήκες του θανάτου.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ο άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Προς το παρόν περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρχε ύποπτη ουσία στον οργανισμό του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.