Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά ήπιε χλωρίνη

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το φονικό - Οι γείτονες κάλεσαν τις αρχές

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 80χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Ο άνδρας στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τη μαχαίρωσε και την έριξε από το μπαλκόνι - Γυναικοκτονία στην Κύπρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, οι αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού.

Αλεξανδρούπολη: Μετά τη γυναικοκτονία ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 80χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. 

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Γιατί δε βγήκε κάποιος να βοηθήσει το παιδί μου;»

Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν συνεχώς καβγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top