Παραλίες γυμνιστών στην Αττική - 5+1 «μυστικές» ακτές

Πού μπορείτε να απολαύσετε τις βουτιές σας απελευθερωμένοι από ρούχα!

Οι παραλίες στο Σούνιο που δεν πρέπει να χάσεις! Πεντακάθαρα νερά και όμορφα τοπία 

Η Αττική διακοσμείται από υπέροχες παραλίες και ειδικά τώρα που ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά, τι πιο ιδανικό να απολαύσετε τις βουτιές σας σε υπέροχους προορισμούς, απελευθερωμένοι από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά και από... ρούχα, εάν είστε φαν του γυμνισμού.

Γαλάζιες Σημαίες 2024: Οι 17 πιο καθαρές παραλίες στην Αττική

Εμείς σας προτείνουμε τις must visit παραλίες της Αττικής, στις οποίες επιτρέπεται ο γυμνισμός, όπου θα κολυμπήσετε στα πιο δροσερά και καταγάλανα νερά! Προγραμματίστε σήμερα την ημερήσια εκδρομή σας!

Γυμνισμός στην παραλία Β' Λιμανάκια, στη Βουλιαγμένη

Η συγκεκριμένη βραχώδης παραλία με την άγρια ομορφιά και τα πεντακάθαρα νερά, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες για γυμνισμό στην Αττική. Από το κέντρο της Αθήνας απέχει 29 χλμ (50 λεπτά). Δεξιά από τον δρόμο θα μπορέσετε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο διαθέσιμο πάρκινγκ.

Για να προσεγγίσετε την παραλία θα χρειαστεί να κατεβείτε περπατώντας ακολουθώντας ένα χωμάτινο μονοπάτι. Προμηθειτείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό (αθλητικά παπούτσια, δροσερά ροφήματα, ομπρέλα κ.λπ.) και βρείτε το βραχάκι που σας κάνει περισσότερο κλικ! Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι το Σαββατοκύριακο μαζεύεται αρκετός κόσμος, οπότε θα πρέπει να είστε εκεί σχετικά νωρίς, για να βρείτε το ιδανικό spot για εσάς.

Βουτιές χωρίς ρούχα στην Παραλία Αγίου Νικολάου, στην Ανάβυσσο

H παραλία της Αναβύσσου, είναι πραγματικά εκπληκτική και αρκετά δημοφιλής, από Έλληνες και τουρίστες που την επιλέγουν για να απολαύσουν τα μπάνια τους, τους καλοκαιρινούς μήνες. Δίπλα ακριβώς από αυτή την υπέροχη παραλία, με το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, θα συναντήσετε έναν παραδεισένιο μικρό κολπίσκο, στον οποίο κάνουν τις βουτιές τους αποκλειστικά όσοι κάνουν γυμνισμό.

Είναι 50 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και θα είστε εκεί σε περίπου 1 ώρα. Πρόκειται για μία ήσυχη αμμώδη παραλία, με λίγο βότσαλο και αρκετά βράχια. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα από τα beach bars της κεντρικής παραλίας της Αναβύσσου. Εάν την επιλέξετε, δεν θα το μετανιώσετε. Καλές βουτιές!

Εάν μένετε κοντά στη Ραφήνα και αγαπάτε τον γυμνισμό, τότε ο μικρός κολπίσκος δίπλα στην παραλία Μαρίκες στη Ραφήνα θα σας ενθουσιάσει! / Φωτογραφία: facebook.com - Εξωραϊστικός Σύλλογος Νηρέας Ραφήνας

Δροσιστείτε στην παραλία γυμνιστών Μαρίκες, στη Ραφήνα

Πρόκειται για έναν βραχώδη κολπίσκο, ο οποίος είναι αρκετά δύσβατος, αλλά και αρκετά ήσυχος, ώστε να απολαύσετε ήρεμοι τις βουτιές σας στα πεντακάθαρα νερά του, δίχως ρούχα.

Βρίσκεται 1,5 χιλιόμετρο έξω από τη Ραφήνα, ενώ απέχει 35 χλμ από το κέντρο της Αθήνας. 

Αναζητήστε τα σκαλοπάτια στη δεξιά άκρη της γνωστής παραλίας της Ραφήνας, που ανηφορίζουν προς ένα μονοπάτι, το οποίο με τη σειρά του θα σας οδηγήσει στον απομονωμένο κολπίσκο με τα κρυστάλλινα νερά.

Εκδρομή στον παράδεισο με τα τιρκουάζ νερά - Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!


Γυμνισμός στην παραλία Ραμνούντας, στον Μαραθώνα

Τι πιο όμορφο να κολυμπάτε με ελευθερία σε έναν αρχαιολογικό χώρο! Η παραλία Ραμνούντας είναι μία παραλία για γυμνιστές και βρίσκεται κάτω από το Ιερό της Ραμνουσίας Νεμέσεως.

Για να την προσεγγίσετε θα χρειαστεί να περπατήσετε λίγη ώρα για να φτάσετε στον κολπίσκο των γυμνιστών. Μην αμελήσετε να προμηθευτείτε με τα απαραίτητα, καθώς πρόκειται για ανοργάνωτη παραλία. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου μίας ώρα από το κέντρο της Αθήνας.

Απέχει μία ώρα από την Αθήνα. Λίγο πριν φτάσετε στο Γραμματικό στρίψτε δεξιά στην ταμπέλα που αναγράφει Λιμνιώνας. Συνεχίστε με προσοχή στον απότομο χωματόδρομο μέχρι την πινακίδα που δείχνει αριστερά προς Σέσι. Στη συνέχεια, στρίβετε δεξιά προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας. Εκεί, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και συνεχίζετε περπατώντας.

Σίγουρα αξίζει να την επισκεφθείτε, αφού τα καταγάλανα νερά της θα σας συναρπάσουν!

Τα 3+1 νησιά στις Κυκλάδες με τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια


Γυμνισμός στην παραλία ΚΑΠΕ, στα Λεγραινά

Η παραλία ΚΑΠΕ στα Λεγραινά, φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά και την ξεχωριστή τοποθεσία που θυμίζει νησί. Δίπλα ακριβώς, θα συναντήσετε μία πιο μικρή, αλλά εξίσου πανέμορφη παραλία, με σπηλιές, ιδανική για εξερεύνηση και παραδεισένια νερά. Είναι η παραλία γυμνιστών.

Η συγκεκριμένη παραλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κι εύκολη στο να την προσεγγίσετε. Λίγο πριν τα Λεγραινά, στο 63ο χλμ. της λεωφ. Σουνίου, στο τέλος της μεγάλης ευθείας μετά τον οικισμό Χάρακας, υπάρχει μια μεγάλη ταμπέλα που αναγράφει «Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)», στην οποία στρίβετε δεξιά. Αφού κατεβείτε τα σκαλοπάτια για το ΚΑΠΕ, συνεχίζετε για την πανέμορφη παραλία των γυμνιστών.

Οι καλύτερες παραλίες στο Σούνιο που δεν πρέπει να χάσεις!


Βουτιές στην παραλία γυμνιστών με θέα τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο

Κολυμπήστε γυμνοί με τη μαγική θέα στον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μία από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες που θα ζήσετε. Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι πολύ δημοφιλής στους γυμνιστές, γι' αυτό τον λόγο, εάν αποφασίσετε να πάτε Σαββατοκύριακο, φροντίστε να είστε εκεί σχετικά νωρίς.

Η πρόσβασή στην πανέμορφη παραλία με τα βότσαλα είναι εύκολη, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 69χλμ. από την Αθήνα. Λίγο πριν από την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, αριστερά, υπάρχει περίφραξη με μια ταμπέλα για τον Ναό της Αθηνάς. Εκεί θα κατεβείτε το μονοπάτι, το οποίο καταλήγει σε μια διπλή μικρή παραλία. Το ένα μέρος αυτής είναι γυμνιστών. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top