Θρήνος για τον 20χρονο ναυαγοσώστη - «Δικαιοσύνη» ζητούν οι συγγενείς

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι συγγενείς του ξέσπασαν στο άκουσμα της απόφασης ζητώντας απονομή Δικαιοσύνης. 

Κρήτη: Τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη

 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά

Ο 20χρονος ναυαγοσώστης που έχασε τη ζωή του στα Χανιά

Οι συγγενείς του 20χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια Χανίων. Θρηνούν για το χαμό του. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του και ξεσπούν όταν ακούν ότι οι δυο 24χρονοι θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ξεσπούν οι συγγενείς του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του ναυαγοσώστη

«Δεν γίνεται να σκοτώσεις κάποιον και να σε αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.Υπάρχουν βίντεο ότι τον έχει χτυπήσει ο ένας από τους πέντε και ο ιατροδικαστής λέει ότι έχει πρόβλημα καρδιάς που εμείς σαν οικογένεια ξέραμε ότι ήταν μια χαρά. Πώς ήταν ναυαγοσώστης ενώ είχε πρόβλημα καρδιάς;» δήλωσε ξάδερφος του 20χρονου.

Οι δύο 24χρονοι κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Σήμερα ενώπιον του ανακριτή υποστήριξαν ότι δεν ευθύνονται για τον θάνατο του εικοσάχρονου ναυαγοσώστη. Ισχυρίστηκαν ότι ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον άγριο καυγά.

θανατος 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά

Οι δύο 24χρονοι που κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη υποστήριξαν ότι δεν ευθύνονται για το θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη και ισχυρίστηκαν ότι ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον άγριο καυγά

 

Μυστήριο με τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη - Η στιγμή που καταρρέει

Ο νεαρός ναυαγοσώστης κατέρρευσε και πέθανε λίγη ώρα μετά τον καυγά ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έπαθε ανακοπή. Οι συγγενείς του ζητούν δικαιοσύνη. 

Κρήτη: Αυτός είναι ο 20χρονος ναυαγοσώστης που πέθανε μετά από καβγά


«Δεν πέθανε από την καρδιά του, πέθανε από τα άγρια χτυπήματα. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη» δήλωσε θείος του 20χρονου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top