Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη: Ο 7χρονος πήγε μόνος για μπάνιο

Η μητέρα του ήταν στο σπίτι με το μωρό

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Άρβης Βιάννου ο θάνατος από πνιγμό ενός 7χρονου παιδιού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 7χρονος στη θάλασσα

Σύμφωνα με το Cretalive, ο μικρός Νικόλας πήγε να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του. Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί αργότερα στο λιμάνι του οικισμού από περαστικούς.

Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν στο σημείο και έδωσαν σκληρή μάχη να το επαναφέρουν με τη συνδρομή γιατρού και τη χρήση απινιδωτή, χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο σημείο ακολούθως έφθασε ασθενοφόρο για να παραλάβει το παιδί.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μόλις το έμαθε η μητέρα του - Εκείνη ήταν στο σπίτι με το μωρό

Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ οι γονείς του ζουν τα τελευταία χρόνια στην Άρβη. Μεροκαματιάρηδες, εργάτες κυρίως στα θερμοκήπια, εξαίρετοι άνθρωποι όπως ανέφεραν όλοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με το cretalive, η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο μεροκάματο. Οταν έμαθε τα τραγικά νέα ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

«Εξαιρετικοί άνθρωποι οι γονείς του - Εργάζονται όλη μέρα»

«Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στο Cretalive.gr ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι εξαίρετοι άνθρωποι, που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top