Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο της 17χρονης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες ολόκληρη η Κρήτη, μετά από τον θάνατο μιας 17χρονης μαθήτριας, η οποία έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ, ύψους 50 μέτρων. 

Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης μαθήτριας. Οι αρχές ερευνούν αν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο, όπου βρισκόταν η κοπέλα πριν τη μοιραία πτώση. 

Κρήτη 17χρονη 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη, η οποία ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες, έφυγε από το σχολείο με τα πόδια και όχι με το λεωφορείο, όπως συνήθιζε. 

Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα - Ήθελε να βγάλει φωτογραφία

Το κορίτσι έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την πενταμελή οικογένειά της και ήταν το μεσαίο παιδί. 

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές

Μυστήριο παραμένει ο λόγος που η 17χρονη πήγε στη γέφυρα αφότου έφυγε από το σχολείο της. 

Κρήτη 17χρονη 2

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος. 

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της 17χρονης και η μικρότερη αδελφή της, που έτρεξαν στο σημείο της τραγωδίας και είδαν το κορίτσι νεκρό. 

Κρήτη 17χρονη 3

 Όπως αναφέρει το creta24.gr, η αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ, που είδε τη 17χρονη στη γέφυρα και ανησύχησε. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι τουρίστριες που περνούσαν από το σημείο, προσπάθησαν να πλησιάσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν, όμως όταν έφτασαν ήταν ήδη αργά. 

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει καθηγητές και συμμαθητές της 17χρονης.

Τα μέλη της Ομάδας «Μοχός Ηρακλείου Κρήτης» στη σελίδα τους στο Facebook γράφουν:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια… δυστυχώς ένα δικό μας παιδί έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο, τόσο σύντομα... Η ιατροδικαστική έρευνα και η δικαιοσύνη με τις καταθέσεις θα δώσουν απαντήσεις σε κάθε ερώτημα ... και θα διαλευκάνουν το παραμικρό... Ο Μοχός και η Σταλίδα θρηνούν τον απροσδόκητο χαμό της 17χρονης χαμογελαστής και πρόσχαρης Νικολέτας... Τα Λόγια περιττεύουν… Σιωπή και προσευχή αυτές τις δύσκολες ώρες είναι το παν… Φως, κουράγιο και δύναμη στους οικείους της...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top