Η ιστορία αγάπης του Νικόλα και των θετών γονιών του

Υιοθέτησαν παιδί με σπαστική τετραπληγία, αν και μπορούν να κάνουν παιδιά

Όσα είπε το ζευγάρι στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Βίκυ και ο Κώστας είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που αποφάσισε να υιοθετήσουν τον μικρό Νικόλα, παρόλο που μπορούσαν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Ο μικρός Νικόλας με καταγωγή από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση. Όπως είπαν η Βίκυ και ο Κώστας, θέλησαν να τον υιοθετήσουν για να τον βοηθήσουν να αποκτήσει έτσι σημαντικό νόημα η ζωή τους.

«Πάντα θέλαμε να υιοθετήσουμε παιδί. Αλλά θέλαμε να υιοθετήσουμε παιδί που θα έχει πρόβλημα ιδιαίτερο. Ένα παιδί, δηλαδή, που δεν είναι αποδεκτό από ιδρύματα. Έτσι, θα μπορούσαμε εμείς να το σώσουμε», δήλωσε στις Αλήθειες με τη Ζήνα η Βίκυ.

Ζευγάρι υιοθέτησε τετραπληγικό μωρό από την Κορέα, αν και μπορούσε να κάνει βιολογικό παιδί

Η Βίκυ γνώρισε τον Νικόλα όταν ήταν 18 μηνών στο νοσοκομείο, όπου είχε πάει τον μπαμπά της για χημειοθεραπεία. «Με κάλεσαν και μου είπαν ότι έχουν τρία παιδιά εγκαταλελειμμένα. Ανέβηκα με την κουμπάρα μου, η οποία μου είπε: "Ο γιος σου". Το μόνο που θυμάμαι όταν τον πήρα αγκαλιά ήταν ότι σκέφτηκα "Το παιδί μου" και έβαλα τα κλάματα», περίεγραψε η Βίκυ. 

«Ο γιος μου είναι ήρωας, γιατί προσπάθησε και πέρασε όλες αυτές τις δυσκολίες. Γλίτωσε από του "Χάρου τα δόντια" και είναι στη ζωή», δήλωσε ο Κώστας.

Υιοθεσία

Η περιπέτεια της βιολογικής μητέρας του Νικόλα

Η βιολογική μητέρα του Νικόλα είναι γόνος πλούσιας πολιτικής οικογένειας στη Νότια Κορέα. 

Αναγκάστηκε να δώσει το παιδί για υιοθεσία, καθώς ήταν εκτός γάμου.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η κοπέλα αυτή ήρθε στην Ευρώπη για ένα εξάμηνο, προκειμένου να γεννήσει οπουδήποτε βρει στην Ευρώπη και να της σπάσουν τα νερά. Ξέρουμε ότι η μητέρα του τον λατρεύει», αποκάλυψε η Βίκυ.

Υιοθέτησαν παιδί με τετραπληγία

Οι δύο γονείς σκοπεύουν να πουν όλη την αλήθεια στον 7χρονο σήμερα Νικόλα, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Ακόμα, θέλουν να επισκεπτούν κάποια στιγμή τη χώρα καταγωγής του για να γνωρίσει τις ρίζες του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top