Ημαθία: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 23χρονης Δάφνης που πέθανε ξαφνικά

«Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο»

Ημαθία

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της 23χρονης Δάφνης από την Ημαθία που πέθανε αιφνίδια την περασμένη Παρασκευή, αφού ξύπνησε με δύσπνοια. Ο γονείς του κοριτσιού τονίζουν ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. 

«Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ''έφυγε''. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει και ραγίζει καρδιές η μητέρα της 23χρονης. 

Ημαθία: Θρήνος για 24χρονη - Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και ξεψύχησε

Ημαθία: Είχε κλείσει διακοπές με τον φίλο της 

Η Δάφνη είχε κλείσει καλοκαιρινές διακοπές με το αγόρι της και μιλούσε στους γονείς της γι' αυτό. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει ο πατέρας της.

«Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα».

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ''πάλευε'', τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», προσθέτει η μητέρα της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

Βέροια: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε σε λίγα λεπτά

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ''μαμά πονάω''. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ''έφυγε''», λέει μη μπορώντας ακόμα να διαχειριστεί την τεράστια απώλεια. 

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ''φύγει''. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top