Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει»

Σοκάρει η καταγγελία καθαρίστριας στο STAR

Ένοικος διαμερίσματος στα Πετράλωνα προσπάθησε να βιάσει την καθαρίστρια που είχε προσλάβει. Η γυναίκα, πάλεψε μαζί του και κατάφερε να σωθεί.

Πετράλωνα: «Εφιάλτης» το μεροκάματο για καθαρίστρια

«Πήγε με τη βία ντε και καλά να μου σκίσει τα ρούχα επιτόπου. Με τη βία να με τραβάει να μου σκίσει τα ρούχα να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα. Είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα. Ευτυχώς που δεν έβγαλε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο», λέει αποκλειστικά στο STAR και τον Αλέξανδρο Γύγο. 

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκτός φυλακής 17 καταδικασθέντες

Πετράλωνα: 53χρονος προσπάθησε να βιάσει την καθαρίστριά του 

Όπως λέει η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 53χρονου Αλβανού που προσπάθησε να τη βιάσει. Άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο όταν εκείνη αντιστεκόταν προσπαθώντας να φωνάξει βοήθεια. 

«Ετοιμαζόμουνα να πάω για δουλειά άκουσα κάποιες φωνές δεν έδωσα κάποια ιδιαίτερη βάση», λέει γείτονας. 

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο σπίτι του 53χρονου ως καθαρίστρια, για να βγάλει ένα μεροκάματο, πριν καλά καλά αρχίσει τη δουλειά της, έζησε τον εφιάλτη. 

Βία κατά των γυναικών: Έξω ο βιασμός από τα μέτρα για την καταπολέμησή της

Πετράλωνα: Πήγε για μεροκάματο 20 ευρώ και έζησε τον εφιάλτη

«Πρόλαβα και βγήκα έξω απ’ το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο μετά ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε σας λέω και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει έκανα κάποια ράμματα ευτυχώς όχι πολλά δύο ράμματα στο χείλος.  Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Και γιατί; Για 20 € αν έχετε το θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή, και γι’ αυτό ίσως την γλίτωσα κιόλας».

Το απόγευμα του Σαββάτου οι φωνές της άτυχης γυναίκας σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά βγήκαν στα μπαλκόνια τους και είδαν το πρόσωπο της να είναι γεμάτο αίματα

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Εγώ περνώντας είδα ότι… και λέω παιδιά η γυναίκα είναι ματωμένη μετά είδαμε την αστυνομία. Ήταν ματωμένη στο πρόσωπο είχε». 

Αποκάλυψη για τον Κολωνό: «Η μητέρα είχε πορνογραφικό υλικό της 12χρονης»

Η καθαρίστρια με τα αίματα στο πρόσωπο κάλεσε το 100 με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο και να συλλαμβάνει τον άνδρα. Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top