Μεσσηνία: Επίθεση σκύλου σε 6χρονη- «Δεν είναι δικό μου, είναι αδέσποτο»

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα στο Παίδων

Μεσσηνία: To χρονικό της επίθεσης σκύλου σε 6χρονη στη Μεσσηνία- βίντεο Action24

Σοκ προκαλεί η νέα επίθεση σκύλου σε παιδί, με ένα 6χρονο κοριτσάκι να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, αλλά εκτός κινδύνου, στο Παίδων.

Μεσσηνία: Επίθεση σκύλου σε 6χρονο κορίτσι - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Όλα έγιναν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι στο χωριό Υάμεια Μεσσηνίας, χθες Τετάρτη 8/5. Η οικογένεια βρισκόταν στην περιοχή για τις ημέρες του Πάσχα. Η 6χρονη έπαιζε σε παρακείμενο χωράφι μαζί με άλλα παιδιά, όταν σκύλος της επιτέθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αction 24, το ζώο ήταν δεσποζόμενο, βρισκόταν σε χώρο καλά περιφραγμένο και ανήκει στους ιδιοκτήτες του ξενώνα, όπου φιλοξενούταν η οικογένεια της 6χρονης.

Κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο σκύλος ξέφυγε από την περίφραξη και όρμησε με μανία στα παιδιά. Το κοριτσάκι ήταν αυτό που δέχτηκε την επίθεση και φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, το στήθος και την πλάτη. 

Οι γονείς της 6χρονης έσπευσαν στο σημείο από τις φωνές και κατάφεραν με πολύ κόπο να απομακρύνουν το κοριτσάκι από τα δόντια του σκύλου. Αμέσως, ξεκίνησε η διακομιδή της 6χρονης προς το νοσοκομείο της Καλαμάτας. Αρχικά, το κορίτσι μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το χωριό και στη μέση της διαδρομής, το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Τι πρέπει να κάνετε αν σας επιτεθεί σκύλος

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και οι γονείς αποφάσισαν να μεταφερθεί το παιδί στην Αθήνα για να εξεταστεί από παιδοχειρουργό. «Ο γιατρός που υποδέχτηκε το περιστατικό, αν και έχει μακρόχρονη πορεία στο νοσοκομείο Καλαμάτας, χαρακτήρισε την περίπτωση από τις πιο σοβαρές που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα», μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος στο Action 24.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του ξενώνα υποστηρίζει πως δεν ήταν δικό του το σκυλί, αλλά αδέσποτο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top