Εξάρχεια: Συγκλονιστικές εικόνες από την κόλαση φωτιάς σε πολυκατοικία

Ανέβηκαν στην ταράτσα για να σωθούν - Ανάμεσά τους και μικρά παιδιά

Εξάρχεια φωτιά

Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Ένοικοι διαμερισμάτων για να γλιτώσουν κατέφυγαν στην ταράτσα από όπου τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική με ειδικό γερανοφόρο όχημα. 

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός το πρωί από φωτιά σε κέντρο στα Λαδάδικα 

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12. Το διαμέρισμα που βλέπετε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Πύρινη κόλαση και αγωνία για την τύχη των ανθρώπων που διέμεναν σε αυτό.

Δύο γυναίκες κατάφεραν να διαφύγουν από το διαμέρισμα πριν οι φλόγες τις εγκλωβίσουν. Η φωτιά είχε εξαπλωθει σχεδόν σε όλο τον τρίτο όροφο.

κόλαση φωτιάς σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

κόλαση φωτιάς σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας βλέπετε ότι το διαμέρισμα έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Αμέσως έφθασαν πυροσβεστικά οχήματα και ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού των ενοίκων.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν με το ειδικό γερανοφόρο όχημα να απεγκλωβίσουν ενοίκους οι οποίοι είχαν καταφύγει στην ταράτσα του κτιρίου. Αναμεσα τους και μικρά παιδιά.

Συγκλονιστικές εικόνες από την κόλαση φωτιάς σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Στο σημείο έφθασαν και ασθενοφόρα για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Μέσα σε λίγη ώρα η φωτιά έσβησε και την υπόθεση έχει αναλαβει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top