Δέχθηκε επίθεση την ώρα που έκανε ντελίβερι και τον έσωσαν περαστικοί!

Άγριος ξυλοδαρμός στον Άγ. Δημήτριο - Ο δράστης φέρεται να κρατούσε μαχαίρι

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Σοκ προκαλεί βίντεο - ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός διανομέα από νεαρό οδηγό στη μέση του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο.

Κρήτη: Θύμα ξυλοδαρμού 19χρονος – Το κατέγραφε η αδελφή των δραστών

Ο αλλοδαπός διανομέας δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ ο δράστης κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο. Το θύμα κατηγγειλε το περιστατικό που, όπως είπε, είχε ρατσιστικό κίνητρο. 

Βίντεο σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά στη μέση του δρόμου

Βίντεο έχει καταγράψει καρέ-καρέ τα συνεχή χτυπήματα που δέχεται στο κεφάλι ένας διανομέας πάνω στη μηχανή του σε δρόμο του Αγίου Δημητρίου. 

Ο νεαρός νταής, που βλέπετε να έχει μετατρέψει σε ρινγκ την οδό Ευρυτανίας, μόλις έχει κατέβει από το όχημά του και για μια παρατήρηση που του έκανε νωρίτερα ο ντελιβεράς «να ανάψει τα φώτα» και «να σταματήσει τους επικίνδυνους ελιγμούς» τον γρονθοκοπεί ανελέητα λες και χτυπάει σάκο του μποξ!  

Ο διανομέας από το Πακιστάν που εργάζεται σε επώνυμη εταιρεία διανομής προϊόντων κατήγγειλε στους αστυνομκούς πως η άγρια επίθεση που δέχθηκε στη μέση του δρόμου είχε ρατσιστικό κίνητρο, καθώς όπως ισχυρίζεται, ο νεαρός έβριζε την χώρα καταγωγής του.

Οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έχουν πάρει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, με σκοπό να εντοπίσουν τον νεαρό που ξυλοφόρτωσε τον διανομέα.

Η παρέμβαση διερχόμενων οδηγών εμπόδισε τα χειρότερα, καθώς παρατήρησαν ότι ο δράστης είχε πάνω του μαχαίρι. Ο δράστης εξαφανίστηκε πριν να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top