Θύμα stalking γνωστή τραγουδίστρια: «Ήξερε ανά πάσα στιγμή πού ήμουν»

Την καταδίωκε η ίδια μαθήτρια που είχε κάνει κόλαση τη ζωή καθηγήτριά της

Ένοχη κρίθηκε σήμερα η πρώην μαθήτρια, η οποία παρακολουθούσε και είχε κάνει κόλαση τη ζωή καθηγήτριάς της, στέλνοντάς της απειλητικά μηνύματα και στήνοντάς της καρτέρι, όπου πήγαινε. 

Καθηγήτρια Καταγγέλλει Μαθήτρια Για Παρενόχληση Και Stalking

Η ίδια κοπέλα, όμως, έκανε stalking και στη γνωστή τραγουδίστρια Ιωάννα Λεγάκη, η οποία κατέθεσε στη δίκη ως μάρτυρας κατηγορίας. 

Η κατηγορουμένη κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε χρηματική ποινή, ύψους 15.000 ευρώ χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Έτσι αν δεν καταβάλει σήμερα το ποσό θα βρεθεί στη φυλακή. 

«Όφειλα να έρθω και να καταθέσω, γιατί ξέρω τι πέρασε η καθηγήτρια. Επί έναν χρόνο, ο ίδιος άνθρωπος παρακολουθούσε κι εμένα με κόστος στην υγεία μου», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

22χρονη θύμα stalking από 60χρονο άνδρα

Η ίδια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και την απάθεια που αντίκρισε από τη δικαιοσύνη. 

«Ήρθε στην Αθήνα για να με παρακολουθεί. Ήξερε ανά πάσα στιγμή πού ήμουν. Έπρεπε πάντα να συνοδεύομαι από ανθρώπους που με φυγάδευαν, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνη μου», είπε και πρόσθεσε:

Τι είναι το stalking και γιατί συνεχίζεται ακόμα και μετά τον χωρισμό;

«Πήγα στην εισαγγελέα και όταν της είπα τι συνέβαινε μου είπε “πώς κάνεις έτσι, θα σε βαρεθεί και θα πάει αλλού”».

Σύμφωνα με την κ. Λεγάκη, η νεαρή γυναίκα της έστελνε μηνύματα και απαιτούσε να βλέπει φωτογραφίες της στα social media. 

«Φοβόμουν. Φώναζα την αστυνομία, τρόμαζε, έφευγε και μετά ξαναερχόταν. Είχα επικοινωνήσει με τους γονείς της και μου είπαν ότι είχε εμμονή μαζί μου», είπε η τραγουδίστρια. 

Συγκλονίζει η Κορακάκη για τον stalker: «Παλεύω με ψυχοσωματικά νοσήματα»

Η κατάσταση επί έναν χρόνο ήταν εφιαλτική. Η κατηγορουμένη, όπως είπε, πήγαινε τα βράδια στο σπίτι της και χτυπούσε τα κουδούνια, την παρακολουθούσε όταν ήταν με τα παιδιά της, γνώριζε ανά πάσα στιγμή πού βρισκόταν, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρίσκεται πάντα κάποιος μαζί της. 

«Αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ επικίνδυνο και τα θύματα stalking δε θα πρέπει να φοβούνται γιατί ο φόβος μας τους προκαλεί ηδονή», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top