Συγκλονίζει η Κορακάκη για τον stalker: «Παλεύω με ψυχοσωματικά νοσήματα»

Η ολυμπιονίκης μιλά για τον μανιακό «θαυμαστή» που είχε γίνει σκιά της

Ο εφιάλτης που βίωσε η Άννα Κορακάκη με τον εμμονικό «θαυμαστή» που την παρακολουθούσε και την καταδίωκε έχει αποτυπωθεί στο σώμα της, αφού μετά τον Γολγοθά που έζησε εμφάνισε ψυχοσωματικά νοσήματα. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε αποτυπώνουν τη φρίκη που ζούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια. 

Στη φυλακή εμμονικός θαυμαστής της Άννας Κορακάκη - Είχε γίνει η «σκιά» της

Η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση για όσα βίωνε επί πέντε χρόνια από τον 34χρονο «θαυμαστή», ο οποίος την ακολουθούσε παντού, προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι της, ενώ έκαψε και το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Άννα Κορακάκη

Ο δράστης καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό και επέστρεψε στις φυλακές. Λίγες ημέρες μετά, η όμορφη αθλήτρια με μια μακροσκελή ανάρτησή της, που συνοδευόταν από συγκλονιστικές φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και του αμαξιού του συντρόφου της, μίλησε για την τρομακτική εμπειρία της και αποκάλυψε ότι βιώνει μετατραυματικό στρες.

Άννα Κορακάκη: «Έχω παραλύσει ψυχικά. Παλεύω με ψυχοσωματικά νοσήματα» 

«Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου πορεία και τις προσπάθειές μου. Δεν είναι ερωτευμένος· προσβάλλεται ο έρωτας, που είναι τόσο όμορφος. Είναι εμμονικός και δυνητικά επικίνδυνος. Παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση, τους φίλους και τον σύντροφό μου· είχε γίνει η σκιά μου. Έβρισκα παντού ανθοδέσμες. Ήταν διαρκώς γύρω μου. Παρά τις συστάσεις όλων μας, ακόμη και του πατέρα μου, αλλά και της αστυνομίας, να σταματήσει κάθε του ενέργεια, εκείνος συνέχιζε.

Ώσπου, επιχείρησε με φίλο του να μπουν στο διαμέρισμά μου, όταν ήμουν μόνη.

Άννα Κορακάκη

Παλεύω με μετατραυματικό στρες και ψυχοσωματικά νοσήματα. Υποφέρω από αϋπνίες, κόπωση, καταθλιπτικά επεισόδια, έντονο αίσθημα ανασφάλειας, αγωνίας και γενικευμένο άγχος. Αυτά προκαλεί το “stalking”. Η προσπάθεια να παραμείνω παραγωγική και σε άριστο επίπεδο αθλητικά, με εξουθένωνε. Οι φοβίες μου εντάθηκαν, όταν πληροφορήθηκα, ότι ασκούσε στο παρελθόν σωματική βία στην πρώην σύζυγό του.

Ξημερώματα 13 Ιουλίου 2021· η κορύφωση. Βάζει φωτιά και καίει ολοσχερώς το αυτοκίνητο του συντρόφου μου. Όλα αυτά, πέντε ημέρες πριν μπω στο αεροπλάνο για το Τόκιο. Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, είχα «παραλύσει» ψυχικά. Βλέποντας το αυτοκίνητο στάχτη, έτρεμα στη σκέψη ότι μπορεί να βλάψει τους δικούς μου. Έτσι, ενώ βρισκόμουν στην Ιαπωνία, πνευματικά ήμουν στην Ελλάδα. Αγωνίστηκα με κάκιστη ψυχολογία κι ελάχιστη συγκέντρωση. Το ότι μπήκα σε δύο τελικούς Ολυμπιακών και τερμάτισα με δύο 6ες θέσεις, για ‘μένα ήταν άθλος. Πολλοί ίσως καταλάβετε τώρα, γιατί μετά τους αγώνες δήλωσα στα μέσα: «Καλό είναι ο κόσμος να μην είναι αυστηρός με τους αθλητές». Γενικώς μην (κατά-)κρίνετε. Δεν ξέρεις ποτέ τί περνάει ο άλλος.

Άννα Κορακάκη - καμένο αυτοκίνητο συντρόφου

Υ.Γ 1): Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Τους ευχαριστώ θερμά, διότι δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και δεν χορήγησαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση. Έκαναν από μεριάς τους το καλύτερο δυνατό· δυστυχώς όμως, βάσει νομοθετικού πλαισίου, ο πραγματικός χρόνος που θα εκτίσει, είναι τρομακτικά μικρότερος των 5 χρόνων.

Υ.Γ 2): Οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο «ωμό» έχω αναρτήσει. Κάπως έτσι βίωσα το “stalking”.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top