Ενδοοικογενειακή βία: Άφαντος ο μπασκετμπολίστας- Δεν ξέρουν πού μένει

Η 26χρονη σύντροφός του του έκανε μήνυση για σωματικές βλάβες

Άφαντος παραμένει ο 30χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου μετά από την καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι την άρπαξε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο.  

Αναζητείται γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν είχε δηλωθεί η διεύθυνση του σπιτιού του, οπότε οι αστυνομικοί δεν ξέρουν πού να τον βρουν. Πήγαν αρχικά στην ομάδα του Περιστερίου στην οποία παίζει μπάσκετ. Όχι μόνο δεν τον βρήκαν εκεί, αλλά δεν τους δόθηκε και από την ομάδα κάποια διεύθυνση που να μπορούν να τον εντοπίσουν. 

Ο 30χρονος δεν εμφανίστηκε στον αγώνα που είχε, λέγοντας στον προπονητή ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, -  και ενώ με τον προπονητή φαίνεται να μπορεί και να επικοινωνεί με την αστυνομία, ούτε αναπάντητη κλήση. 

Από την άλλη το θύμα, η 26χρονη σύντροφος του η οποία είναι επίσης αθλήτρια, του έκανε μήνυση για σωματικές βλάβες, καθώς όπως υποστήριξε, μετά από τσακωμό ο 30χρονος την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χαστουκίζει. 

Ωστόσο, ούτε εκείνη υπέδειξε κάποια διεύθυνση κατοικίας του. Το αυτόφωρο έληξε χθες το απόγευμα δεν εντοπίστηκε και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει πάει ούτε μόνος του σε κάποιο τμήμα, όπως συνηθίζεται, με κάποιο δικηγόρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top