Ανατροπή στην Κω: Πνίγηκε από την τροφή του το ενός έτους βρέφος

«Παλιότερες οι εκδορές», λέει ο ιατροδικαστής

Ασφυξία, δια κατάποσης τροφής. Αυτή είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αιτία θανάτου του ενός έτους βρέφους που βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του στην Κω, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που το εξέτασε. 

Κως: Σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο νεκρό βρέφος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι και τα υπόλοιπα ευρήματα συνάδουν με αυτή την αιτία θανάτου. Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, το βρέφος δε φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ οι αμυχες και γρατζουνιες που έχει είναι παλιότερες. 

Πνιγμός από την τροφή του φέρεται να είναι η αιτία θανάτου του βρέφους στην Κω

Πνιγμός από την τροφή του φέρεται να είναι η αιτία θανάτου του βρέφους στην Κω

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς για θανατηφόρα έκθεση κι αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Κω - Έχει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Ο ιατροδικαστής εξέτασε και το δεύτερο παιδί. 

Κως : Το χρονικό της υπόθεσης

Χθες αργά το απόγευμα σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο της Κω. Μητέρα βρήκε το ενός έτους κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι γείτονες την άκουσαν κι έσπευσαν να βοηθήσουν. 

Η μητέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ και μετά από δέκα λεπτά έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο και διασώστες, οι οποίοι κατάλαβαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου.

Προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Κατά την εξέταση του μωρού οι γιατροί παρατήρησαν επίσης εκδορές κι εκχυμώσεις, όπως και σημάδια που έδιναν την υποψία σεξουαλικής κακοποίησης. 

Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι οι εκδορές μπορεί να είναι από χτυπήματα του αδελφού του βρέφους ή από ατυχήματα, ενώ για τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top