Κως: Βρέθηκαν εκδορές και εκχυμώσεις στο σώμα του νεκρού μωρού

Τι λένε οι γονείς – Κρατούνται από την αστυνομία

Νεκρό βρέφος στην Κω- Το χρονικό της υπόθεσης/ ρεπορτάζ Γιάννη Σωτηρόπουλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του ενός έτους βρέφους στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί που προσπάθησαν να σώσουν το μωρό, παρατήρησαν εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Κω - Έχει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Οι γονείς του βρέφους έχουν προσαχθεί από την αστυνομία και κρατούνται, ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά χθες το απόγευμα η μητέρα βρήκε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας την άκουσαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Γύρω στις 20:15 η μητέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ και μετά από δέκα λεπτά ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι μωρό δεν ανέπνεε και έκαναν αμέσως προσπάθειες ανάνηψης.

Οι γιατροί διαπίστωσαν εκδορές και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο βρέφος που βρέθηκε νεκρός στην Κω - To Βήμα της Κω

Οι γιατροί διαπίστωσαν εκδορές και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο βρέφος που βρέθηκε νεκρός στην Κω - To Βήμα της Κω

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω και παραδόθηκε στους γιατρούς στις 20:32. Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, οι γιατροί διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως στις 20:45 το κοριτσάκι κατέληξε. 

Συναγερμός σήμανε όμως όταν οι γιατροί, κατά την εξέταση, είδαν εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία κι επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα των γιατρών. 

Ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή, την οποία θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Ρόδου. 

Κως: Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους γονείς και σε ερωτήσεις τους για τα σημάδια, ισχυρίστηκαν ότι προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδελφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα. Όσο για τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης δήλωσαν άγνοια. 

Η αστυνομία έχει λάβει δέκα ένορκες καταθέσεις από τη γιατρό που εξέτασε το βρέφος, τους διασώστες και τους ενοίκους που έτρεξαν να βοηθήσουν την οικογένεια. 

Επίσης, γίνονται έρευνες και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας πρωτοδικών Κω. Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top