Πάτρα: Το ξέσπασμα της αδερφής της κατηγορουμένης- Έκλαιγε στην αγκαλιά της

«Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε πάνω στο μαξιλάρι», είπε στην κατάθεσή της

Με την κατάθεση της αδερφής της κατηγορoύμενης μητέρας από την Πάτρα συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. H μάρτυρας ξέσπασε σε κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα πέφτοντας στην αγκαλιά της αδερφής της, όταν της έδειξαν φωτογραφίες της νεκρής 'Ιριδας.

Μάνος Δασκαλάκης: «Η κατηγορουμένη είχε εμμονή μαζί μου»

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Δαμιανός στο ρεπορτάζ του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», μεταφέροντας το κλίμα από τις δικαστικές αίθουσες, πολλά είναι τα ερωτήματα που τέθηκαν προς την αδερφή της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, η οποία, υπενθυμίζεται, είναι και ο άνθρωπος ο οποίος βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια του

Ανάμεσα στα ερωτήματα που τέθηκαν στη μάρτυρα ήταν αν είχε ελεγχθεί το μωρό κατά τη διάρκεια του ύπνου του, όπως επίσης και για τα σημάδια ξηρότητας που είχε στο στόμα του. Το δικαστήριο εστίασε επίσης στο θέμα της θέσης στην οποία είχε βρεθεί νεκρή η Ίριδα στην κούνια.

Με την κατάθεση της αδερφής της κατηγορoύμενης μητέρας από την Πάτρα συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιδείχθηκαν στη μάρτυρα φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας μέσα στην κούνια της. Η ίδια συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έπεσε στην αγκαλιά της κατηγορούμενης αδερφής της.

Αν και το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να ηρεμήσει η μάρτυρας, όταν ξανανέβηκαν οι δικαστές στην έδρα επέμειναν στο θέμα της θέσης του μωρού την οποία η ίδια η μάρτυρας στις πρώτες καταθέσεις της είχε χαρακτηρίσει ως αφύσικη - μη λογική.

«Πιστεύω ότι το έχει κάνει»: Η κατάθεση της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Δίκη Πάτρα: «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε πάνω στο μαξιλάρι»

Απαντώντας η μάρτυρας στις ερωτήσεις, είπε ότι πράγματι το μωρό όταν το βρήκε, ήταν σε μία θέση που ήταν διαφορετική από τη θέση στο οποίο το είχαν βάλει να κοιμηθεί. Ήταν, δηλαδή, «σαν να σύρθηκε το μωρό πάνω στο μαξιλάρι», όπως είπε η ίδια.

Η μάρτυρας δεν μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση γαι το πώς μπορεί να εγινε αυτό. Η εισαγγελέας της ζήτησε μάλιστα να σχεδιάσει ακριβώς πού ήταν το μαξιλάρι της Ίριδας και πού ήταν το πανάκι.

Από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η κατάθεσή της αδερφής της κατηγορουμένης αμφισβητείται ευθέως, και, όπως ειπώθηκε, μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση, θα κατατεθεί μήνυση.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν επίσης τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μετά τον θάνατό του παιδιού.

 Tα ερωτικά μηνύματα του ζευγαριού από την Πάτρα /  «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top