Ηλιούπολη: «Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια» - Τα δύο δεδομένα

Τι υποστηρίζει συγγενής μητέρας και γιου που βρέθηκαν νεκροί

Ηλιούπολη: Για Εγκληματική Ενέργεια Κάνουν Λόγο Συγγενείς
 

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας οι συγγενείς της μητέρας και του γιου που βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά θα δώσουν τις απαντήσεις

Η συγγενής που μαζί με τον κλειδαρά μπήκαν πρώτοι στο σπίτι της φρίκης στην Ηλιούπολη, υποστήριξε στο δελτίο ειδήσεων του Star ότι δεν είναι σίγουροι πως πρόκειται για μητροκτονία και αυτοκτονία του 36χρονου.

Αυτό το βασίζουν σε δύο δεδομένα: 

  • δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι η πίσω πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή 
  • το σπίτι ήταν αναστατωμένο

Επίσης, δεν αποκλείει και το σενάριο του ατυχήματος, να πήρε δηλαδή ο γιος το όπλο για να το καθαρίσει και να έγινε το μοιραίο, να χτύπησε, δηλαδή, κατά λάθος τη μητέρα του. Στη συνέχεια, μην αντέχοντας αυτό που έκανε βαλε τέλος στη ζωή του.

Αστυνομιοί του ανθρωποκτονιών ήταν και σήμερα στη γειτονιά και λάμβαναν καταθέσεις απο γείτονες. Αυτό που αναμένεται είναι η απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον έαν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου.

Το χρονικό της φρίκης στην Ηλιούπολη

Το βράδυ της Τετάρτης η 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στην οδό Θερμοπυλών, έχοντας τραύματα από σφαίρες.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. 

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Έγκλημα Ηλιούπολη

Στιγμιότυπα από τις έρευνες της αστυνομίας στην Ηλιούπολη / Φωτογραφίες Eurokinissi (Τατιάνα Μπολάρη)

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στην Ηλιούπολη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, από τη νεκροψία προέκυψε ότι τα θύματα είχαν μεγάλη διαφορά στην ώρα θανάτου. Συγκεκριμένα, η μητέρα πιστεύεται ότι ήταν νεκρή από την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο γιος της είχε χάσει τη ζωή του λίγες ώρες πριν εντοπιστούν οι σοροί τους.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τις αρχές στο σενάριο ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και η έρευνα συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top