Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε 32χρονη

«Άφησέ με, υπάρχει κάμερα και καταγράφει», φώναζε η γυναίκα

Ο εφιάλτης που έζησαν η 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη από έναν 30χρονο καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που είχε εγκαταστήσει η ίδια στην επιχείρησή της. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που πρόβαλε ο ALPHA, ο άνδρας κλείδωσε την γυναίκα μέσα στην καφετέρια και μπήκε μέσα από το μπαρ, όπου προσπάθησε να την πάρει αγκαλιά και να τη φιλήσει. 

Σύμη: Την κλείδωσε σε καφετέρια και προσπάθησε να τη βιάσει

«Πέρνα έξω», ακούγεται να του φωνάζει η 32χρονη, η οποία αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

«Σεβάσου με. Μη με αγγίζεις. Πήγαινε έξω και θα μιλήσουμε. Πήγαινε έξω», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, με τον 30χρονο να της ζητά να κάνει ησυχία. 

Η 32χρονη ακούγεται επίσης να τον προειδοποιεί πως υπάρχει κάμερα στο μαγαζί που καταγράφει τα πάντα, όμως ο δράστης δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι του έλεγε και συνέχισε να την κρατά, προσπαθώντας να τη φιλήσει. 

Μόλις η γυναίκα έφτασε στην πόρτα, ο 30χρονος δράστης την άρπαξε και την ακινητοποίησε, όμως εκείνη την ώρα έφτασαν οι αστυνομικοί, που κατάφεραν να τον συλλάβουν. 

Όπως είπε το θύμα στην εκπομπή TLive χτύπησε στο κεφάλι κι έχασε τις αισθήσεις της και ο δράστης τη φιλούσε, όσο εκείνη ήταν λιπόθυμη. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι της έδινε χαστούκια και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στην πυροσβεστική φωλιά και να χάσει τις αισθήσεις της. 

«Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη. Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα», είπε η 32χρονη.

Ο δράστης επιτέθηκε στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν, εκείνοι όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. 

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρας βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Η 32χρονη οδηγήθηκε συνοδεία φιλικών της προσώπων στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top