Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια

«Προσπάθησε να ακουμπήσει τα γεννητικά μου όργανα», λέει η 17χρονη

Ένας 46χρονος καθηγητής λυκείου της Αλεξανδρούπολης συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή σε βάρος 17χρονης μαθήτριάς του. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Αλεξανδρούπολη: Οι αποθήκες που κλείδωναν τα παιδιά οι νηπιαγωγοί

Όπως αναφέρει το e-evros.gr ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί, τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορνά του. 

Η μητέρα της μαθήτριας πριν από έναν μήνα κατήγγειλε στη διευθύντρια του Λυκείου ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 έκανε σεξιστικά σχόλια στην κόρη της κι επιχείρησε να τη χαϊδέψει στα γεννητικά της όργανα. 

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα περιγράφει τα σημάδια στη συμπεριφορά της κόρης της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο καθηγητής έπαιρνε συνεχώς άδειες. Η διευθύντρια ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία απάντησε ότι θα προχωρήσει στην απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο. Όμως, επειδή δεν υπήρχε γραπτή καταγγελία, ούτε στο Λύκειο, ούτε στην αστυνομία, δε μπορούσε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής.

Αλεξανδρούπολη: 64χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονη - Είναι γείτονες

Χθες, Δευτέρα, ενώ βρισκόταν και πάλι σε άδεια, πήγε στο σχολείο και άρχισε να απειλεί και να βρίζει τη 17χρονη, όπως είπε η ίδια στη διευθύντρια. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σχολικό συγκρότημα και προσήγαγε στον καθηγητή στο τμήμα. 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης έφτασε και ο πατέρας της μαθήτριας και ο καθηγητής συνελήφθη κατηγορούμενος για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας (σ.σ. του εκπαιδευτικού ιδρύματος), απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top