Αλεξανδρούπολη: Μητέρα περιγράφει τα σημάδια στη συμπεριφορά της κόρης της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μητέρας 3χρονης που φοιτούσε στο σχολείο

Σε απολογία κλήθηκαν δύο νηπιαγωγοί από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίες κατηγορούνται ότι κλείδωναν νήπια σε αποθήκη και τα άφηναν μόνα για να ηρεμήσουν, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν γονείς. 

Μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο φοιτούσε στον εν λόγω σταθμό και αντιμετώπισε το... «δωμάτιο αποσυμπίεσης», όπως το χαρακτήρισε η μία δασκάλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε όσα της μετέφερε το παιδί της. 

Αλεξανδρούπολη: Οι αποθήκες που κλείδωναν τα παιδιά οι νηπιαγωγοί

«Το κοριτσάκι μου είναι λίγο ζωηρό. Πήγαμε σπίτι να το συζητήσουμε και μου έδειξε πως η δασκάλα της έδενε τα χεράκια, την έβαλε σε μια αποθήκη όπου δεν είχε φως και τραβούσαν τον σύρτη. Την άφηναν εκεί μέχρι να ηρεμήσει, μέχρι να ησυχάσει», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα. 

Αλεξανδρούπολη: Πώς η 3χρονη μετέφερε στη μαμά της όσα περνούσε 

«Κάναμε τη συζήτηση μέσω παιχνιδιού, με έπιασε από το χεράκι, με πέταξε κυριολεκτικά στο μπάνιο επειδή δεν έχουμε αποθήκη, έκλεισε με δύναμη την πόρτα κι έσβησε το φως. Μου έκανε με το δαχτυλάκι ότι εκεί θα μείνεις, σαν τιμωρία, όπως της έλεγε η δασκάλα». 

Η γυναίκα παραδέχεται ότι ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στον σταθμό αυτόν, ρώτησαν τα παιδιά τους και επιβεβαιώθηκαν όσα συνέβαιναν. 

«Δυστυχώς, το πιο τιμωρημένο παιδάκι ήταν το δικό μου», καταλήγει η μητέρα της 3χρονης. 

«Όλα τα παιδιά είναι πολύ νευρικά, ξεκίνησαν και πετάνε πράγματα. Άλλαξε η συμπεριφορά της αλλά δεν καταλάβαινα από που προερχόταν. Από τον φόβο της, ξεκίνησε να κάνει τα τσίσα της το βράδυ»

Αλεξανδρούπολη: Βρεφονηπιοκόμος έκλεινε σε αποθήκη τα παιδιά

Από τα 19 παιδάκια του σχολείου, τα 10 έχουν μιλήσει για την αδιανότητη πρακτική των νηπιαγωγών. 

Αλεξανδρούπολη: «Θα κινηθώ νομικά» 

Η μητέρα παραδέχεται στον Στρατή Λημνιό πως ήδη έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες, καθώς αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Στο σπίτι, όπως λέει, αποφεύγει να μιλά για τα γεγονότα αυτά για να μην επηρεάζεται άλλο η ψυχολογία του παιδιού της. 

Όσον αφορά τη δική της ψυχολογία, η γυναίκα αναφέρει πως είναι πολύ κακή. Σε ερώτηση για το αν πήγε να ζητήσει τον λόγο από τις δασκάλες, η μητέρα απαντά: 

«Το χειρότερο είναι ότι η δασκάλα αυτή το έχει ομολογήσει μόνη της. Μας λέει ''Πώς κάνετε έτσι; Δύο - τρία λεπτά τα κρατούσα μέσα''». 

Οι δύο νηπιαγωγοί έχουν απομακρυνθεί, ενώ θα κληθούν από τον Εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top