Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης: «Θα γίνει μάθημα και μετά τραγούδι»

«Ένας απλός τσακωμός ήταν», είπε η σύζυγός του

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αθώος κρίθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την απόφαση της συζύγου του να ανακαλέσει την καταγγελία που είχε κάνει για ενδοοικογενειακή βία. Το ζευγάρι βγήκε χέρι χέρι από τα δικαστήρια. Ωστόσο, νωρίτερα ο τραγουδιστής είχε οδηγηθεί με περιπολικό στο αυτόφωρο. 

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ενδοοικογενειακή βία

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης βγήκε από τα δικαστήρια με τη σύζυγό του Σοφία χαμογελαστός και κρατώντας της το χέρι, ενώ εκείνη του έδωσε κι ένα φιλί. 

«Αγάπη για όλους μας, για όλο τον κόσμο. Ένας τσακωμός ανθρώπινος με ομορφιά και αγάπη στο τέλος. Είμαστε γεροί. Θα γίνει μάθημα και μετά θα γίνει τραγούδι. Τσακωθήκαμε για την ομπρέλα και το τραπέζι», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής έξω από το αστυνομικό τμήμα, με τη σύζυγό του να κάνει λόγο για «ασήμαντο γεγονός»: «Ευχαριστούμε, παρόλο που το γεγονός ήταν ψιλοασήμαντο, έτρεξαν όλοι και έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε».

Γιάννης Γιοκαρίνης

Γιάννης Γιοκαρίνης και σύζυγος

«Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας; Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και έβγαιναν προς τα έξω. Πήρε τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, για γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά», πρόσθεσε η Σοφία Γιοκαρίνη.

Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η προσαγωγή του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε για το Star ο Βαγγέλης Γκούμας, ο τραγουδιστής μπήκε στο περιπολικό που έφτασε έξω από το σπίτι του, αφού η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Η Σοφία Γιοκαρίνη κάθισε στο πίσω κάθισμα και ο Γιάννης Γιοκαρίνης μπήκε στο περιπολικό από την άλλη πόρτα. 

Ο τραγουδιστής υποστήριξε στους δικαστές πως ο εκνευρισμός έφερε εκνευρισμό και για αυτό έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top