Κυψέλη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο

Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος του σχετικά με την επίθεση

«Προφυλακίστηκε ο εντολέας μου», λέει η δικηγόρος του 19χρονου που επιτέθηκε με μαχαίρι σε σχολείο στην Κυψέλη / MEGA 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 19χρονος Γεωργιανός που επιτέθηκε με μαχαίρι σε σχολείο στην Κυψέλη και τραυμάτισε έναν μαθητή αλλά και τον διευθυντή. 

Kυψέλη: Tι όπλισε το χέρι του 19χρονου - Όσα είπε το ανήλικο θύμα στο Star

Η δικηγόρος του 19χρονου, Γιουνίλντα Ρεντζεπάι αποκάλυψε ότι ο εντολέας της έχει προφυλακιστεί. «Προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του. Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 18χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 14χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 18χρονο», είπε η ίδια στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». 

Κυψέλη: Ποινική δίωξη στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο

Η εκπομπή φιλοξένησε και δηλώσεις του 18χρονου θύματος της επίθεσης, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό. «Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει ντο κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή. Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά», είπε. 

Το χρονικό της επίθεσης σε σχολείο στην Κυψέλη

Το πρωί της Τρίτης 26/3 ο 19χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, μπήκε ξαφνικά στον χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. Αμέσως μετά, ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιά τον διευθυντή του σχολείου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή, επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η υγεία τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top