Κυψέλη: Ποινική δίωξη στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο

Τραυμάτισε μαθητή και τον διευθυντή

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 19χρονο από τη Γεωργία που την Τρίτη εισέβαλε σε σχολείο της Κυψέλης και τραυμάτισε δύο άτομα.

Kυψέλη: Tι όπλισε το χέρι του 19χρονου - Όσα είπε το ανήλικο θύμα στο Star

Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Κυψέλη: «Ο 19χρονος μας απειλεί μετά την επίθεση»

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για άλλα αδικήματα, όπως βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία.

Επίθεση σε σχολείο στην Κυψέλη

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Το χρονικό της επίθεσης σε σχολείο στην Κυψέλη

Το πρωί της Τρίτης ο 19χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, μπήκε ξαφνικά στον χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. Αμέσως μετά, ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιά τον διευθυντή του σχολείου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή, επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η υγεία τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top