Κυψέλη: «Ο 19χρονος μας απειλεί μετά την επίθεση»

Στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω social media

Μαθητές του σχολείου στην Κυψέλη, όπου χθες ένας 19χρονος εισέβαλε και τραυμάτισε με μαχαίρι και σφυρί έναν μαθητή και τον διευθυντή, κατήγγειλαν ότι ο δράστης τους στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω των social media.

Kυψέλη: Tι όπλισε το χέρι του 19χρονου - Όσα είπε το ανήλικο θύμα στο Star

Σύμφωνα με μαθήτρια που μίλησε στον ΑΝΤ1, σε αυτά τα μηνύματα, φέρεται να τους προειδοποιεί ότι αν μαρτυρήσουν οτιδήποτε για το συμβάν θα έχουν μπλεξίματα

Όπως είπε, χθες, την ώρα που έμπαιναν οι μαθητές στο σχολείο για να ξεκινήσουν τα μαθήματα, είδε να έρχονται προς την τάξη της συμμαθητές της αρκετά αναστατωμένοι. 

Κυψέλη: «Είχε απειλήσει το θύμα ότι θα τον σκοτώσει»

«Μου είπαν ότι ήρθε ο αδελφός ενός παιδιού από τη Β΄ Τάξη, μαχαίρωσε τον διευθυντή και χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι ένα άλλο παιδί. Ο άνθρωπος αυτός είχε περάσει και από τον όροφο όπου βρίσκεται η δική μου τάξη, δεν καταλάβαμε όμως ότι κάτι συμβαίνει μαζί του. Λίγο αργότερα ήρθαν οι καθηγητές, άνοιξαν την αίθουσα, μπήκαμε όλοι μαζί τους μέσα, κλείδωσαν την πόρτα για λόγους ασφάλειας και μας εξήγησαν με λεπτομέρειες τι είχε συμβεί», είπε η μαθήτρια και συνέχισε:

Κυψέλη: 19χρονος μαχαίρωσε διευθυντή σχολείου και χτύπησε με σφυρί μαθητή

«Το σχολείο μας είναι ένα καλά φυλασσόμενο σχολείο, τόσο από πλευράς υποδομών όσο και προσωπικού φύλαξης. Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τώρα ο άνθρωπος αυτός μας στέλνει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας προειδοποιεί “να σταματήσουμε να μιλάμε για το θέμα γιατί θα μας βρουν μπελάδες”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top