Κυψέλη: «Είχε απειλήσει το θύμα ότι θα τον σκοτώσει»

Ο μαθητής έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα με σφυρί

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την επίθεση που πραγματοποίησε 19χρονος σε γυμνάσιο της Κυψέλης, τραυματίζοντας με σφυρί και μαχαίρι έναν μαθητή και τον διευθυντή του σχολείου. 

Ο 19χρονος που επιτέθηκε σε μαθητή σε σχολείο στην Κυψέλη συνελήφθη

Ο 19χρονος που επιτέθηκε σε μαθητή σε σχολείο στην Κυψέλη συνελήφθη

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 08:30 το πρωί ο δράστης με καταγωγή από τη Γεωργία μπήκε στο σχολείο και επιτέθηκε στον συμμαθητή του αδελφού του, που κατάγεται από τη Νιγηρία. 

Κυψέλη: Αδελφός μαθητή μαχαίρωσε δύο άτομα σε γυμνάσιο

«Ανεβαίναμε τα σκαλιά για να πάμε στις τάξεις και είδαμε τον δράστη να ορμά στον παιδί από τη Νιγηρία και να το χτυπά με μπουνιές. Στη συνέχεια έβγαλε ένα σφυρί και άρχισε να τον χτυπά, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μαθήτρια του σχολείου που ήταν μπροστά στο περιστατικό. 

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο 19χρονος φέραται να είχε απειλήσει τον μαθητή ότι θα σκοτώσει εκείνον και την οικογένειά του. 

To σχολείο, όπου έγινε η επίθεση στην Κυψέλη

19χρονος εισέβαλε σε γυμνάσιο στην Κυψέλη και επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητή και στον διευθυντή

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Οι καθηγητές μας κλείδωσαν μέσα στις τάξεις και μας είπαν να μην κάνουμε φασαρία. Αφού έχασε τις αισθήσεις του ο συμμαθητής μας ήρθε ο διευθυντής για να δει πώς είναι και τότε ο δράστης χωρίς κανένα λόγο τον μαχαίρωσε στην κοιλιά», είπε μια άλλη μαθήτρια. 

Τα δύο κορίτσια σημείωσαν επίσης ότι παρά το γεγονός ότι το σχολείο έχει δύο φύλακες που εργάζονται ανά εβδομάδα, όποιος θέλει μπορεί, αφού δε γίνεται κανένας έλεγχος και οι φύλακες δε γνωρίζουν ποιοι είναι οι μαθητές που πάνε στο συγκεκριμένο γυμνάσιο. 

Ο 19χρονος τραυμάτισε με σφυρί τον μαθητή και μαχαίρωσε τον καθηγητή

Ο 19χρονος τραυμάτισε με σφυρί τον μαθητή και μαχαίρωσε τον καθηγητή

Μάλιστα λίγες μέρες πριν από την αιματηρή επίθεση είχαν τσακωθεί οι γονείς των δύο παιδιών και είχαν αναγκαστεί να επέμβουν καθηγητές για να τους χωρίσουν. 

Δύο μαθήτριες κατήγγειλαν ότι η αστυνομία και το ΕΚΑΒ καθυστέρησαν να φτάσουν περίπου 20 λεπτά, παρά το γεγονός ότι το σχολείο βρίσκεται λίγα τετράγωνα μακριά από το Α.Τ. Κυψέλης. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Έχουν τραύματα στο κεφάλι, τον κορμό και την κοιλιά και σύμφωνα με τους γιατρούς η ζωή τους δε διατρέχει κίνδυνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top