Kυψέλη: Tι όπλισε το χέρι του 19χρονου - Όσα είπε το ανήλικο θύμα στο Star

Σταθερή η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών

Στιγμές τρόμου για μαθητές Γυμνασίου εκτυλίχθηκαν στην Κυψέλη όταν ένας Γεωργιανός, 19 ετών, εισέβαλε με μαχαίρι και σφυρί μέσα στο σχολείο που φοιτά ο αδελφός του. Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν από τους μαθητές.

Κυψέλη: Προσπάθησε να μαχαιρώσει και αστυνομικούς ο 19χρονος!

Σε βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση, καταγράφονται τα περιπολικά και το ασθενοφόρο. 

Στιγμές τρόμου για δεκάδες μαθητές στην Κυψέλη
Ακούγονταν φωνές, ουρλιαχτά... κανείς δε γνώριζε αν ο νεαρός που έσπειρε τον τρόμο είχε μαζί του ακόμα και όπλο. 

Οι μαθητές έτρεξαν και κρύφτηκαν στις τάξεις. Ο μαθητής από τη Νιγηρία δεν πρόλαβε... δέχτηκε σφυριά στο κεφάλι και σωριάστηκε στο έδαφος.

Στιγμές τρόμου για δεκάδες μαθητές στην Κυψέλη

Από τύχη δε θρηνήσαμε νεκρούς, καθώς ο νεαρός, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του διευθυντή που πήγε να προστατέψει τους άλλους μαθητές. 

«Φοβηθήκαμε πολύ, είχε μαχαίρι. Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μας» είπε ο πατέρας του θύματος.

Επίθεση Κυψέλη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες

«Eίδαμε το παιδί να προσπαθεί να κάνει άμυνα στον δράστη και ουσιαστικά στο τέλος πήγε και τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα, υπήρχαν παντού αίματα ακόμα και στον τοίχο» αναφέρει μαθήτρια. 

Ο 19χρονος εξωσχολικός από τη Γεωργία, μπήκε ανενόχλητος στον χώρο του σχολείου κρατώντας τα φονικά όπλα, ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. 

Κυψέλη: 19χρονος μαχαίρωσε διευθυντή σχολείου και χτύπησε με σφυρί μαθητή

Την ώρα που το αιματηρό περιστατικό ήταν σε εξέλιξη, οι καθηγητές μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει κλείδωσαν τους υπόλοιπους μαθητές στις σχολικές αίθουσες για να τους προστατέψουν.

Μετά την επίθεση η αστυνομία που έφτασε στο σχολείο εντόπισε τον 19χρονο να κρύβεται και τον συνέλαβε. 

Επίθεση Κυψέλη: Σταθερή η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ο μαθητής και ο διευθυντής, με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, η κατάσταση της υγείας των δύο θυμάτων, του διευθυντή και του μαθητή είναι σταθερή, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο δεν θα πάρουν σήμερα εξιτήριο καθώς πρέπει να γίνουν κι άλλες εξετάσεις. Και οι δύο ζουν από θαύμα.

Κυψέλη: Τι όπλισε το χέρι του 19χρονου Γεωργιανού - Tα επεισόδια που είχαν προηγηθεί στο σχολείο πριν την αιματηρή επίθεση

Ο μαθητής είπε στο Star πως όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή, μετά από επεισόδιο που είχε με τον αδερφό του δράστη την προηγούμενη Πέμπτη. Τον προσέγγισε ο 13χρονος λέγοντας του ότι έβρισε τους γονείς του και του ζήτησε τον λόγο, και τότε το θύμα προσπάθησε να τον αποφύγει για να μην υπάρξει καυγάς. Την Παρασκευή υπήρξε και νέο επεισόδιο μεταξύ τους με τον διευθυντή να καλεί τους γονείς των παιδιών.

Ωστόσο, όπως είπε ο ανήλικος στην Κατερίνα Ρίστα, ομάδα μαθητών του σχολείου τον ακολούθησαν μετά το σχόλασμα προκαλώντας τον, και σήμερα είχαμε το αιματηρό περιστατικό με τον δράστη να κυνηγά το θύμα μέσα στο σχολείο καθώς θεώρησε ότι προσέβαλε την... τιμή της οικογένειάς του.

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για την απίστευτη αφορμή της αιματηρής επίθεσης / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top