Πάτρα: «Πόζαρε με την Τζωρτζίνα πριν της δώσει τη μοιραία δόση κεταμίνης»

Θέμα στην Daily Mail η καταδίκη της 35χρονης μητέρας

Δείτε ρεπορτάζ για την καταδικαστική απόφαση για τη μητέρα από την Πάτρα / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Εκτενές ρεπορτάζ για τη μητέρα από την Πάτρα και την καταδίκη της σε ισόβια για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής Daily Mail.

Κούγιας: «Είμαι κατηγορηματικός ότι η μητέρα από την Πάτρα είναι αθώα»

Στο δημοσίευμά του, το βρετανικό μέσο γράφει στον τίτλο «Ισόβια κάθειρξη στην Ελληνίδα μητέρα που δολοφόνησε την εννιάχρονη τετραπληγική κόρη της, ενώ προηγουμένως είχε ποζάρει για την τελευταία φωτογραφία με το παιδί παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως έναν στοργικό γονιό».

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στην Ελλάδα μια γυναίκα που δολοφόνησε την τετραπληγική εννιάχρονη κόρη της. Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της νεαρής Τζωρτζίνας».

Ισόβια στη μητέρα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Η απόφαση των δικαστών

Όπως σημειώνει, η μητέρα αποδείχθηκε ότι δηλητηρίασε την κόρη της με κεταμίνη το 2022. Το παιδί έμεινε στο νοσοκομείο επί μήνες, καθώς πάθαινε επιληπτικές κρίσεις, που σταδιακά οδήγησαν στην παράλυσή της. Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η μητέρα είχε επίσης προσπαθήσει να τη σκοτώσει σε τουλάχιστον μία από τις προηγούμενες νοσηλείες της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, ωστόσο η αρχική απόπειρα απέτυχε αφήνοντας την 9χρονη παράλυτη.

Η αντίδραση Δασκαλάκη μετά την καταδίκη της πρώην συζύγου του

Daily Mail: Η μητέρα ήθελε να παρουσιαστεί ως «στοργικός γονιός»

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρεται στην τελευταία φωτογραφία της 35χρονης μητέρας με την Τζωρτζίνα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια της 35χρονης «να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ένα στοργικό γονιό, χαμογελώντας στην μικρή της κόρη, πριν της δώσει την μοιραία δόση κεταμίνης τον Ιανουάριο του 2022».

Η 35χρονη μητέρα, συμπληρώνει η Daily Mail, ερευνάται για τους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών της μέσα σε τρία χρόνια. Bρίσκεται στη φυλακή εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ αναμένει και την απόφαση για τους θανάτους της Μαλένας, 3,5 ετών που πέθανε το 2019 καθώς και της Ίριδας, 6 μηνών που πέθανε το 2021. 

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την μητέρα από την Πάτρα, «σύγχρονη Μήδεια», τονίζει εξάλλου η Daily Mail. Η 35χρονη υποστήριξε την αθωότητά της καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Το δικαστήριο έκρινε τελικά ότι διέπραξε και τα δύο αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top