Κούγιας: «Είμαι κατηγορηματικός ότι η μητέρα από την Πάτρα είναι αθώα»

«Θυμηθείτε όταν εκδοθεί η απόφαση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο»

Καταδικαστική η απόφαση για τη μητέρα από την Πάτρα στη δίκη της Τζωρτζίνας / Αλήθειες με τη Ζήνα

Δεν συμφωνεί με την απόφαση καταδίκης της μητέρας από την Πάτρα ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος μιλώντας τηλεοπτικά δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος. 

«Η απόφαση ήταν λάθος, είχαν γίνει πολλά λάθη από την αρχή» και «η επιλογή ενόρκων ήταν ατυχής», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στο «Live News». «Είμαι κατηγορηματικός ότι είναι αθώα».

Ισόβια στη μητέρα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Η απόφαση των δικαστών

Κούγιας: «Ήταν βεβαία πως θα καταδικαστεί»

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Η κ. κατηγορουμένη ήταν βεβαία πως θα καταδικαστεί σε αντίθεση με εμένα που ήμουν σίγουρος πως θα αθωωθεί. Για εμένα η απόφαση αυτή είναι δυσάρεστη έκπληξη. Πρόκειται για τεράστια δικαστική πλάνη και δικαστικό σκάνδαλο από την πρώτη ημέρα. Εγώ είδα πως στην υπόθεση που ανέλαβα εγώ, δεν υπήρχε πραγματογνωμοσύνη αλλά μόνο κουτσομπολιά. Δεν υπήρχε καμία ιατροδικαστική προσέγγιση σοβαρή. Από αυτά που διάβασα υπήρξε μία ανύπαρκτη προανακριτική διαδικασία. Όταν συνειδητοποίησα ποια είναι η δικογραφία κατάλαβα πως είχαν γίνει σοβαρά λάθη. Προσέφυγα στους κορυφαίους τοξικολόγους», ανέφερε.

Ομόφωνα ένοχη η μητέρα για τον θάνατό της Τζωρτζίνας

«Εμένα με ενδιαφέρει τι θα γράψει η απόφαση. Ήταν δυστυχώς ατυχής η επιλογή των ενόρκων. Οι τρεις κυρίες σε όλη τη διαδικασία ήταν στα κίνητά τους. Δοκιμάστηκε εδώ ο θεσμός των ενόρκων. Θυμηθείτε όταν εκδοθεί η απόφαση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Είμαι κατηγορηματικός πως η κ. κατηγορουμένη είναι αθώα», είπε επίσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top