Η αντίδραση Δασκαλάκη μετά την καταδίκη της πρώην συζύγου του

«Δικαιωμένος με την απόφαση για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας»

Όσα είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο άκουσμα της ποινής της πρώην συζύγου του για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της κόρης τους Τζωρτζίνας αποκάλυψε ο δικηγόρος του.

Ισόβια στη μητέρα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Η απόφαση των δικαστών

Όπως είπε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο κ. Δασκαλάκης ένιωσε ανακουφισμένος, ήταν κάτι που περίμενε, αλλά και δικαιωμένος με την απόφαση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη μνήμη της αγαπημένης του κόρης.

Ομόφωνα ένοχη η μητέρα για τον θάνατό της Τζωρτζίνας

«Δεν περιμέναμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Η καταδίκη της κατηγορούμενης είναι η απόλυτη δικαίωση και για εμάς και για τον Μάνο Δασκαλάκη, που όλο αυτό το διάστημα, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια, έχει διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργακόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου μαζί με την οικογένειά του και δεν έκανε δηλώσεις, ούτε κατά την είσοδό του ούτε κατά την αναχώρησή του από το δικαστήριο.

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το δικαστήριο χωρίς να κάνει δηλώσεις / Φωτογραφία Intime

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης και οι δικηγόροι του

Ο Μάνος Δασκαλάκης με τους δικηγόρους του / Φωτογραφία Intime

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών της οικογένειας που «χάθηκαν» έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον της πρώην συζύγου του και για τους τρεις θανάτους των παιδιών τους.

Ισόβια για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας στη μητέρα της

Ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στην 35χρονη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την 35χρονη ,για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της. 

Η κατηγορούμενη δε ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, ενώ άσκησε έφεση κατά της απόφασης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top