Tzane: Συγκινεί ο προπονητής του - «Σπανίζουν τέτοια παιδιά»

Στο φως βίντεο - ντοκουμέντο από την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο από την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του TikToker Tzane, από τις Ιταλικές Αρχές. Ο Tzane έχασε χθες (13/3) αιφνιδιαστικά τη ζωή του, όταν έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα σε ερειπωμένο ιταλικό χωριό της Καλαβρίας.

Tzane: Η στιγμή που ανασύρεται η σορός του από τον γκρεμό στην Ιταλία

Οι Ιταλοί διασώστες χρειάστηκαν ώρες μέχρι να καταφέρουν να προσεγγίσουν τη σορό, γιατί ο γκρεμός ήταν πολύ απότομος. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Star, οι φίλοι του νεαρού ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και εκείνη, με την σειρά της, την πυροσβεστική, ωστόσο η πλαγιά ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκε ώρες, τόσο για να τον εντοπίσουν, όσο όμως και για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν. Μάλιστα, χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί και το πτητικό τμήμα της πυροσβεστικής και έτσι στάλθηκε ελικόπτερο, προκειμένου να προσεγγίσουν από αέρος.

Ο προπονητής του Tzane μιλά για τον αδικοχαμένο νεαρό 

Σκοτώθηκε ο TikToker Tzane - Έπεσε από μπαλκόνι σε ταξίδι στην Ιταλία

«Είχε έρθει μωρό από τη Γεωργία, πήγε δημοτικό στην Ελλάδα, Γυμνάσιο, Λύκειο και ακόμα η ελληνοποίησή του δεν είχε έρθει. Οπότε δεν μπορούσε να παλέψει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. 

Υπάκουος, πανέξυπνος, σπανίζουν τέτοια παιδιά. Μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια. Εδώ και τέσσερα χρόνια ασχολήθηκε με την καλλισθενική και με το YouTube. Αν συνεχίζαμε και τον κρατούσαμε στην πάλη, δε θα είχε φτάσει σήμερα να συμβεί αυτό το τραγικό συμβάν», λέει στο STAR ο προπονητής Βασίλης Μπαταλας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top