«Χειροπέδες» σε πρώην παίκτρια ριάλιτι!

Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Στη «φάκα» της Ελληνικής Αστυνομίας πιάστηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά. Συνελήφθησαν 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός. 

Οι διαφυγόντες φόροι ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ. Τους διαλύτες τους έφερναν από τη Βουλγαρία και διατηρούσαν παράνομο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Μέσα στους συλληφθέντες είναι και πρώην παίκτρια γνωστού ριάλιτι, που δηλώνει μοντέλο. 

Πρόκειται για την 27χρονη με τα αρχικά Λ.Ι.. Ο ρόλος της στην εγκληματική οργάνωση φαίνεται πως ήταν να φροντίζει για τον εφοδιασμό διαλυτών στα πρατήρια του κυκλώματος. 

Πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Πρώην παίκτρια ριάλιτι

Ο πατέρας της, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι δε γνωρίζει κανέναν από τους συλληφθέντες.

«Δεν είχε σχέση με κανέναν, από εκεί πέρα μέσα, να πω ότι ήταν η φίλη του τάδε του αρχηγού, του έτσι και την έβαλε εκεί... Τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία και από όλα αυτά τα πράγματα που διαβάζω και μου έχει σηκωθεί η τρίχα».

Η κόρη του, όπως είπε, έβγαζε ένα μεροκάματο χωρίς να έχει ιδέα τι γινόταν.

«Κανένα δίμηνο είναι που είχε πάει εκεί και δούλευε. Στα Πατήσια, εκεί δούλευε, ήταν το ωράριο της απογευματινό. Για να συμπληρώσει το εισόδημα της και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη, γιατί έτυχε στο ωράριο που δουλεύει και κόβει τις αποδείξεις στο ταμείο να γίνει επέμβαση της αστυνομίας... Λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Τι μπορεί να κάνει σε ένα βενζινάδικο, να πάει να βάλει τα λαθραία καύσιμα μέσα στην δεξαμενή;», πρόσθεσε.

Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τα νοθευμένα καύσιμα

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 20 μέλη, μεταξύ αυτών και ο αρχηγός, με τα αρχικά Ε.Π. Όλοι περίμεναν τις δικές του εντολές. 

Μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι ήταν ιερέας στη Βουλγαρία. Από εκεί, η οργάνωση εισήγαγε παράνομα χημικά προϊόντα, προκειμένου να νοθεύει καύσιμα και ποτά. 

Tο πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο, χρησιμοποιούσαν ως βασικό χώρο για τις δραστηριότητές τους.

Έξι βενζινάδικα σε διάφορες περιοχές της Αττικής «συνεργάζονταν» με το κύκλωμα για να νοθεύουν τα καύσιμά τους, με τους ανυποψίαστους πελάτες να κινδυνεύουν να καταστρέψουν τα αυτοκίνητα τους.

Η ζημιά στο δημόσιο από φόρους και δασμούς ξεπερνά το 1.200.000 ευρώ!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top