Μεσολόγγι: «Κάποιος που συμμετέχει στις έρευνες, λέει ψέματα για το όπλο»

Ο Γιώργος Τσούκαλης προαναγγέλλει ανατροπές στην υπόθεση

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι έρχονται στη δημοσιότητα, μιας και έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Αναμένενεται, μάλιστα, σύντομα το υλικό από τις τελευταίες συνομιλίες που είχαν το θύμα αλλά και ο κατηγορούμενος για να υπάρξουν και κάποια συμπεράσματα. 

Μεσολόγγι: «Ο βάλτος κρύβει ακόμη μυστικά. Κάποιος μου λέει ψέματα»

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν μπορούμε να πούμε δημόσια, είμαι σε συνεχή συεννόηση με την αδερφή του θύματος αλλά και τον δικηγόρο του. Εάν αυτά τα στοιχεία γίνουν αποδείξεις, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που ασχολείται στενά με την υπόθεση.

«Είναι γεγονός ότι κάποιος λέει ψέματα. Για παράδειγμα κάποιος θα μπορούσε να είναι στην έρευνα και να λέει άλλα αντί άλλων», είπε για ακόμη μία φορά ο κ. Τσούκαλης.

Μεσολόγγι: Η οικογένεια του Μπάμπη βάζει στο «κάδρο» δύο συγγενείς

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

«Έγινε προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας στο όπλο του Μπάμπη»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθεις με τη Ζήνα», είπε «Η έρευνα σχετικά με το όπλο δεν έχει σταματήσει, έχει πάρει μια παράταση ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και συνεχίζει να αναζητά. Ωστόσο, υπήρξε μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους -που διερευνώνται- να παρεμποδίσουν το έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ωστόσο επειδή δεν το πέτυχαν, να μην νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε», υπογραμμίζει ο Κώστας Δημόπουλος. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top