Μεσολόγγι: Η οικογένεια του Μπάμπη βάζει στο «κάδρο» δύο συγγενείς

Τους είχε δώσει χρήματα ο 31χρονος - Τους πήρε τηλέφωνο ο κρεοπώλης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, του οποίου η σορός βρέθηκε μετά από 18 μέρες αναζητήσεων. Προφυλακιστέος για τη δολοφονία του παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δύο φίλοι του κρεοπώλη

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε αποκαλύψει πως βρέθηκαν κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη προς το κινητό του Μπάμπη, τη μέρα της εξαφάνισής του αλλά και το επόμενο πρωί. Εκτός από αυτές τις κλήσεις όμως, βρέθηκαν κι άλλες, του κρεοπώλη σε δύο συγγενικά του πρόσωπα. Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου βρέθηκε επίσης ότι στους λογαριασμούς των δύο αυτών προσώπων κατέθετε ο Μπάμπης τα χρήματα για τον κρεοπώλη.

Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις από την άρση απορρήτου στο κινητό του κρεοπώλη

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή, ο 31χρονος Μπάμπης στην τελευταία συναλλαγή είχε βάλει 3.000 ευρώ σε έναν λογαριασμό που άνηκε σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Είναι αυτά τα δύο συγγενικά πρόσωπα του κατηγορούμενου, στα οποία είχε τηλεφωνήσει ο κρεοπώλης, την επόμενη της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Η οικογένεια του άτυχου 31χρονου ζητά να κληθούν να καταθέσουν αυτά τα δύο άτομα και να πουν τι γνωρίζουν για τα χρήματα αυτά που μπήκαν στον λογαριασμό τους, αλλά και το τι ειπώθηκε με τον κατηγορούμενο εκείνο το πρωινό. 

Η οικογένεια, με αίτημά της ζητά ακόμη να κληθούν να καταθέσουν επίσης ένας άνδρας που έχει κτηνοτροφική μονάδα και μία γυναίκα, που φέρεται να είναι εμπλεκόμενη με ένα από τα πρόσωπα της παρέας των κυνηγών.

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά - Πώς συνδέονται με την υπόθεση του Μπάμπη

Την περασμένη Τρίτη συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι ένας 40χρονος, μία 30χρονη και μία 52χρονη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Αναμένεται να απολογηθούν αύριο το πρωί στην ανακρίτρια.

Οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για ναρκωτικά φαίνεται ότι βρέθηκαν με ένα από τα μέλη της παρέας των κυνηγών, το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη. Το πρόσωπο αυτό μάλιστα, ήταν κοινός γνωστός του Μπάμπη, του κρεοπώλη και το προσώπου που ζητά η οικογένεια να καταθέσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top