Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις από την άρση απορρήτου στο κινητό του κρεοπώλη

Ποιον κάλεσε μία ημέρα μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι φέρνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει τα κινητά του θύματος, του κρεοπώλη και ενός ακόμα ατόμου. 

Μεσολόγγι: «Καίνε» τον κρεοπώλη τα διαγραμμένα μηνύματα

Από την άρση απορρήτου που έγινε στο κινητό του κρεοπώλη, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη, προέκυψε ένα σημαντικό εύρημα. 

Νέα στοιχεία για το Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο 52χρονος, την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη και ενώ όλοι τον αναζητούσαν, πραγματοποίησε τρεις κλήσεις, από τις 3:30 το μεσημέρι έως τις 3:40. Η μία ήταν προς λάθος νούμερο, καθώς είχε βάλει ένα επιπλέον ψηφίο και οι άλλες δύο ήταν προς τον ίδιο τον Μπάμπη.

Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη - Τι γράφουν

Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του κρεοπώλη

Τα σενάρια για την κίνηση αυτή είναι δύο: είτε πραγματοποίησε τις κλήσεις προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αρχές, δείχνοντας ενδιαφέρον, είτε επειδή ήθελε να επιβεβαιώσει ότι το κινητό του Μπάμπη είχε απενεργοποιηθεί.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η συσκευή που είχε ο αδικοχαμένος Μπάμπης δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί πατώντας απλά ένα κουμπί, αλλά μόνο με αναγνώρισης προσώπου (face id), εκτός από την περίπτωση που κλείνει από μπαταρία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top