«Εσύ δολοφόνησες τα παιδιά!» - Άγριο επεισόδιο Δασκαλάκη - μητέρας

Τους χώρισαν οι αστυνομικοί στη δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Με κλάματα η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο της Μαλένας / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Άγριο επεισόδιο μεταξύ της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα και του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη σημειώθηκε στη δίκη για τους θανάτους των δύο κοριτσιών τους, Μαλένας και Ίριδας.

Με κλάματα η κατάθεση Δασκαλάκη για τη Μαλένα - Έκλαιγε και η μητέρα

Το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο γονείς έγινε την ώρα που είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και η κατηγούμενη αποχωρούσε από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Κατά την έξοδό της, η κατηγορούμενη μητέρα επιτέθηκε λεκτικά στον Μάνο Δασκαλάκη, φωνάζοντάς του: «Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ...ω μ…ο! Πήγες και πούλησες τα παιδιά», με τον πατέρα να της απαντά με έντονο ύφος: «Τα παιδιά τα δολοφόνησες εσύ. Π...α. Θα σου γ...ω ό,τι έχεις και δεν έχεις».

Η κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, όμως, δε σταμάτησε εκεί και του ανταπάντησε: «Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά!».

Η ένταση μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη, που χρειάστηκε η παρέμβαση των δικηγόρων και των αστυνομικών για να τους χωρίσουν.

Επεισόδιο Δασκαλάκη - μητέρας στη δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας / Φωτογραφίες αρχείου Eurokinissi 

Πάτρα: Για άλλους έξι μήνες στη φυλακή η κατηγορούμενη μητέρα

Για άλλους έξι μήνες παρατείνει την προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που τη δικάζει για την δεύτερη δικογραφία σε βάρος της σχετικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το δικαστήριο έκρινε πως η κατηγορουμένη πρέπει να παραμείνει στην φυλακή έως τον Σεπτέμβριο του 2024, ανανεώνοντας με την απόφασή του την προσωρινή κράτησή της για τους δύο θανάτους που της αποδίδονται, για τους οποίους έχει ήδη συμπληρώσει 12 μήνες κράτησης, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τον Ιανουάριο του 2023.

Να σημειωθεί ότι διαρκούσης της πρώτης δίκης που αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, διαδικασία που πλέον φθάνει στο τέλος της με την απόφαση του δικαστηρίου να εκδίδεται στο αμέσως επόμενο διάστημα, η 35χρονη συμπλήρωσε 18 μήνες κράτησης, καθώς για την πρωτότοκη κόρη της κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη τον Απρίλιο του 2022.

Πάτρα: Οι κατηγορίες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Το δικαστήριο σήμερα αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση, που επικαλούμενη τον κίνδυνο διάπραξης νέων αντίστοιχων αδικημάτων από την κατηγορουμένη, ζήτησε την παράταση της κράτησής της.

Στη δίκη για την Μαλένα και την Ίριδα, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, η 35χρονη μητέρα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορία αφορά την απώλεια της ζωής της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας το 2019, το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε, καθώς και της μόλις έξι μηνών Ίριδας το 2021, ενώ το μωράκι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, ενόσω η 35χρονη ήταν ήδη κατηγορούμενη για την Τζωρτζίνα, αναφέρεται πως τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο με υπαίτια την μητέρα τους.

Η διαδικασία σήμερα ξεκινά με την κατάθεση του πατέρα των κοριτσιών Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος σε αυτήν την δίκη, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν παρίσταται στην υποστήριξη της κατηγορίας.

Στο δικαστήριο αναμένεται να εξεταστούν και οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι τα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη είχαν ασφυκτικούς θανάτους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top