Νίκαια: «Κατάπτυστη, διαβολική» - Σοκάρουν όσα έλεγε για την κόρη του

«Όπου σε συναντήσω θα σε γ@... », έγραφε πριν δολοφονήσει τον γαμπρό του

Για ένα προμελετημένο έγκλημα μίλησαν η πρώην σύζυγος και η κόρη του 64χρονου, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του στη Νίκαια.

H εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έφερε στο φως της δημοσιότητας αναρτήσεις που έκανε ο δράστης στο Facebook, στις οποίες κατηγορούσε ανοιχτά τον γαμπρό και την κόρη του για τον χωρισμό του και εξαπέλυε απειλές εναντίον τους.

Νίκαια: «Θα χυθεί αίμα» - Ο δράστης έκανε εκδικητική πορνογραφία

«Κατάπτυστη, βδελυρή και διαβολική», έτσι χαρακτήριζε την κόρη του σε ένα παραλήρημα μίσους και κακίας. 

«Τις ημέρες της βάπτισης του γιου της, ασκώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση στη μητέρα της κι εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της στον εγγονό μας, κατάφερε να διαλύσει τον γάμο των γονιών της, ύστερα από 42 χρόνια ευτυχισμένης συνύπαρξης», έγραφε και συνέχιζε:

Δολοφονία 39χρονου Νίκαια: Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη- πεθερού

«Με ποταπό και ωφελιμιστικό σκοπό για να έχει τη μάνα της δούλα στο σπίτι της, να της μαγειρεύει, να της σιδερώνει, να της σφουγγαρίζει το σπίτι κτλ. Όμως περισσότερο για να της προσέχει το μωρό όταν λήξει η άδεια μητρότητας και κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να επιστρέψει στην εργασία της. Ελπίζω κι εύχομαι όταν ενηλικιωθεί το παιδί της, να τη ανταποδώσει στο ακέραιο αυτές τις “αγαθιεργίες” της».

Σε άλλη ανάρτηση μάλιστα είχε δημοσιεύσει το εξιτήριό του από δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα, όπου οι γιατροί έκριναν, μετά από τρεις μέρες παραμονής εκεί, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. 

Νίκαια: «Μπήκε δύο μέρες σε ψυχιατρική κλινική και πήρε εξιτήριο»

«Η μοναχοκόρη μου με συνενόχους τον σύζυγό της και τη γυναίκα μου, κι αφού τους έχει καταστήσει πλήρως άβουλα όργανά της και ταπεινά ενεργούμενα, με τερατώδη ανήθικα και άτιμα ψεύδη, κατάφεραν να εκδώσουν εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό μου σε δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα, με ανίερο στόχο και αποκλειστικό σκοπό τον βάναυσο διασυρμό της προσωπικότητάς μου», ανέφερε στην ανάρτησή του και συνέχιζε:

Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να σκοτώσει τον γαμπρό του

«Περιμένω νέες κατηγορίες περί παιδεραστίας, περί εμπορίου ναρκωτικών, περί μαστροπείας, περί παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, κτλ, και από των οποίων επαγγελμάτων τα κέρδη την ανάθρεψα, την χαρτζιλίκωνα και τη σπούδασα. Και μια εύλογη απορία: Αν αντί για τα γ@ρίδια που έριξα στον γαμπρό μου Στέλιο, όταν πολύ κυνικά μου ανακοίνωσε στο τηλέφωνο ότι με χώρισαν επιτέλους από τη γυναίκα μου, του έλεγα μόνο τη γνωστή νεοελληνική έκφραση “όπου σε συναντήσω θα σε γ@”, τι εισαγγελική παραγγελία θα επεδίωκε;»

Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μου»

Η κόρη του δράστη και η πρώην σύζυγός του επιρρίπτουν ευθύνες για ό,τι έγινε στους γιατρούς που υπέγραψαν τον Αύγουστο του 2020 να βγει από το ψυχιατρείο ο 64χρονος, λέγοντάς τους κυνικά ότι «δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, απλά είναι ένας κακός άνθρωπος». 

Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα», φώναζε η σύζυγος του δράστη

Κατήγγειλαν τέλος ότι ενώ είχαν ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι είχε καραμπίνα, όταν έκαναν την καταγγελία σε βάρος πριν από τέσσερα χρόνια, οι αστυνομικοί δεν του ζήτησαν να την παραδώσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top