Νίκαια: «Μπήκε δύο μέρες σε ψυχιατρική κλινική και πήρε εξιτήριο»

«Οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά», λέει η σύζυγος του θύματος

Ένα νέο φονικό, αυτή τη φορά στη Νίκαια, συγκλονίζει το πανελλήνιο. Πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον σκότωσε με δύο σφαίρες, ενώ λίγα λεπτά μετά αυτοκτόνησε. Ο λόγος που τον οδήγησε στην πράξη αυτή φαίνεται να ήταν ότι πίστευε πως ο γαμπρός του και η κόρη του επηρέασαν τη σύζυγό του να τον χωρίσει. 

Ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια.

Νίκαια: Το χρονικό της δολοφονίας 

39χρονος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πεθερού του στην περιοχή της Νίκαιας. Ο πεθερός του τον περίμενε να βγει από το σπίτι, με μία καραμπίνα. 

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής 1/3, το θύμα έβγαζε το αυτοκίνητο από το γκαράζ. Την ωρα που κατέβηκε από το αμάξι για να κλείσει την πόρτα, ο πεθερός του τον πυροβόλησε μια φορά. Το θύμα άρχισε να φωνάζει, ενώ ακολούθησε ένας δεύτερος πυροβολισμός που ήταν και ο τελειωτικός. 

Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να σκοτώσει τον γαμπρό του

Η γυναίκα του θύματος είχε βγει στο μπαλκόνι με το που άκουσε το «μπαμ». Φώναζε βοήθεια και την άκουσε όλη η γειτονιά. 

Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας της και δράστης γύρισε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά το έγκλημα που είχε μόλις διαπράξει. 

Η κόρη του δράστη της Νίκαιας στο Star.

Νίκαια: «Είχε νοσηλευτεί δύο μέρες στο ψυχιατρείο και μας είπαν ότι είναι καλά»

Αποκλειστικά στο Star και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο μίλησε η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη. Η ίδια αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο για λίγο αλλά δεν έμεινε γιατί οι γιατροί είπαν πως είναι καλά. 

«Είχε πάει στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης και μετά από δύο μέρες μας καλέσανε και μας είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και παίρνει εξιτήριο. Δεν είναι ο μόνος που έχει αφεθεί ελεύθερος και μετά έχει κάνει ζημιά. Αυτός, λοιπόν, που ήταν καλά και πήρε εξιτήριο, σήμερα ήρθε και κατάστρεψε μία οικογένεια.

Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα», φώναζε η σύζυγος του δράστη

Δεν με νοιάζει που ήταν ο πατέρας μου, δεν δεν ενδιαφέρει... Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι ότι μας είπαν ότι είναι καλά. Να μας πει ποιος υπέγραψε και ποιος είπε ότι είναι καλά αυτός ο άνθρωπος. Μπορούσε να κυκλοφορεί στην κοινωνία», λέει χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του θύματος. 

«Θα μπορούσε να έχει βγει με το παιδί ο σύζυγός μου. Τι θα γινόταν τότε;»

«Δεν είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, είχε απειληθεί μέσω δικηγόρων γιατί είχε κάνει κι άλλα διάφορα πράγματα σε κακουργηματικό βαθμό. Είχε απειλήσει στην αρχή ζωές αλλά πίστευα ότι μετά από 3 χρόνια δεν θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Για απειλές τον είχαμε καταγγείλει. Μου είπανε ότι το αμάξι του ήταν εδώ και μια εβδομάδα εδώ.

Νίκαια: «Στέλιο μου» - Η κραυγή πόνου του πατέρα του 39χρονου

Ο σύζυγος μου βγαίνει με το παιδί μου, θα μπορούσε το παιδί μου να ήταν στο μπαλκόνι, θα μπορούσε το παιδί μου να έχει κατέβει με το σύζυγο μου. Εγώ ήμουνα μέσα στο σπίτι και ήρθανε σκάγια στο πόδι μου, αν ήταν το μωρό μου έξω;»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top