Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να σκοτώσει τον γαμπρό του

Είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντί της

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα δύο πεθεροί σκότωσαν τους γαμπρούς τους. Το τελευταίο θύμα έμενε στη Νίκαια με τα δυο παιδιά του και την γυναίκα του. Το πρωί έβγαινε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του. Ο πεθερός του είχε στήσει καρτέρι και τον σκότωσε με δύο σφαίρες.

Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια.

Νίκαια: Το χρονικό 

39χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του πεθερού του στην περιοχή της Νίκαιας. Ο πεθερός του τον περίμενε να βγει από το σπίτι, κρατώντας την καραμπίνα στα χέρια. 

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί πίστευε ότι φταίει για τον χωρισμό του

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής 1/3, το θύμα έβγαζε το αυτοκίνητο από το γκαράζ. Την ωρα που κατέβηκε από το αμάξι για να κλείσει την πόρτα, ο πεθερός του τον πυροβόλησε μια φορά. Το θύμα άρχισε να φωνάζει, ενώ ακολούθησε ένας δεύτερος πυροβολισμός που ήταν και ο τελειωτικός. 

Η γυναίκα του θύματος είχε βγει στο μπαλκόνι με το που άκουσε το «μπαμ». Φώναζε βοήθεια και την άκουσε όλη η γειτονιά. 

Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας της και δράστης γύρισε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά το έγκλημα που είχε μόλις διαπράξει. 

Νίκαια: «Στέλιο μου» - Η κραυγή πόνου του πατέρα του 39χρονου

Νίκαια: Ο δράστης είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και έμενε στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Ρίστα για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δράστης του εγκλήματος διέμενε στη Θεσσαλονίκη μόνιμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πατέρας... «αφέντης», αφού βιαιοπραγούσε κατά της συζύγου και της κόρης του. Εκείνες τον εγκατέλειψαν, μη μπορώντας να αντέξουν άλλο την ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος θεώρησε υπεύθυνο τον γαμπρό για το γεγονός ότι έμεινε μόνος και αυτό ήταν που όπλισε το χέρι του. 

Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα», φώναζε η σύζυγος του δράστη

Η πεθερά για κάποιο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την κόρη της και το θύμα στη Νίκαια. Ο πεθερός πίστευε πως αν σκοτώσει τον 39χρονο γαμπρό του, θα πάρει εκδίκηση. Με την πράξη αυτή άφησε χήρα την κόρη του καιορφανά απο πατέρα τα εγγόνια του.

Νίκαια: Δεύτερο περιστατικό που ο γαμπρός πέφτει νεκρός από τον πεθερό του.

Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει 

Πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου για το Star αναφέρουν ότι μαρτυρίες ανθρώπων την περιοχές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε συστηματικά κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του. 

Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μου»

Σοκάρει το γεγονός ότι ο ίδιος διένυσε την απόσταση Θεσσαλονίκη - Νίκαια με μόνο στόχο να σκοτώσει τον γαμπρό του. Η σύζυγός του είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της κόρης της και του γαμπρού της μέχρι να τακτοποιηθεί σε δικό της χώρο. Φαίνεται πως αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε έξω φρενών τον άνδρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top