Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα», φώναζε η σύζυγος του δράστη

«Ήταν πατέρας αφέντης. Έδερνε τη γυναίκα και την κόρη του», λέει μάρτυρας

Τι αποκάλυψαν μάρτυρες για τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του πριν αυτοκτονήσει / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Νίκαια, όπου πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στο ανήλικο εγγόνι του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έρχονται στο «φως». Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγο και την κόρη του και δεν ήθελε να αποδεχτεί ότι τον είχαν εγκαταλείψει.

Νίκαια: «Στέλιο μου» - Η κραυγή πόνου του πατέρα του 39χρονου

Κακοποιητικός απέναντι στη σύζυγο και την κόρη του φέρεται να ήταν ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια. Θεωρούσε υπεύθυνους για τον χωρισμό του την κόρη του και τον γαμπρό του.

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί πίστευε ότι φταίει για τον χωρισμό του

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει. Ήταν πατέρας αφέντης! Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό», αποκάλυψε μάρτυρας για τον δράστη της Νίκαιας.

Σκότωσε τον γαμπρό του, επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για το διαζύγιό του

Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

«Ο 64χρονος ήρθε στη Νίκαια από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει» / Φωτογραφία Eurokinissi

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε πάρει μέτρα για να προφυλαχτεί από τη μανία του 64χρονου. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετά.

«Δε θα περάσει έτσι αυτό. Θα χυθεί αίμα», φέρεται να έλεγε στη σύζυγο και την κόρη του ο 64χρονος.

 

Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα»

Οι δύο γυναίκες, η σύζυγος και η κόρη του δράστη, είναι σε κατάσταση σοκ. Ακόμα δεν μπορούν να συνειδηποιήσουν ότι ο 39χρονος Στέλιος βρήκε τόσο άδικο και φρικτό θάνατο.

Σοκαρισμένο είναι και το 4χρονο εγγόνι του δράστη, το οποίο είδε τον πατέρα του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, ενώ πήγαινε στο σχολείο.

«Μαμά μαμά κάποιος σκοτώνει τον μπαμπά», φέρεται να φώναζε το παιδί, την ώρα που ο παππούς του πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πατέρα του.

Νίκαια: Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του θύματος που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του / Φωτογραφία Eurokinissi 

Η σύζυγος του δράστη έμενε τον τελευταίο χρόνο μαζί με την κόρη και τον γαμπρό της στο σπίτι τους στη Νίκαια. «Μακάρι να σκότωνε εμένα», φώναζε κλαίγοντας η γυναίκα, σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή του Star. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top