Δολοφονία 39χρονου Νίκαια: Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη- πεθερού

Η κόρη του δράστη & ο άτυχος σύζυγός της δεν είχαν επαφές με τον πατέρα της

Δολοφονία 39χρονου Νίκαια: Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη- πεθερού/ εκπομπή Live news

Συγκλονίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου πατέρα δύο παιδιών από τον 69χρονο πεθερό του, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, στη Νίκαια, χθες το πρωί. 

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί πίστευε ότι φταίει για τον χωρισμό του

Ο 39χρονος Στέλιος πυροβολήθηκε από τον πεθερό του στο γκαράζ του σπιτιού του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου του. Ο δράστης και αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και σκότωσε τον γαμπρό του με κυνηγετικό όπλο. 

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του θύματος που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του / Φωτογραφία Eurokinissi 

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του θύματος που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του / Φωτογραφία Eurokinissi 

Νίκαια: «Στέλιο μου» - Η κραυγή πόνου του πατέρα του 39χρονου

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θεωρούσε υπεύθυνους την κόρη του και τον γαμπρό του για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του. Η πεθερά του θύματος τον είχε χωρίσει και το τελευταίο διάστημα ζούσε μαζί με την οικογένεια της κόρης της στην Αθήνα. 

Νίκαια: «Καλύτερα να σκότωνε εμένα», φώναζε η σύζυγος του δράστη

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγο και την κόρη του και δεν ήθελε να αποδεχτεί ότι τον είχαν εγκαταλείψει.
«Μακάρι να σκότωνε εμένα», ακούστηκε να λέει η πεθερά του 39χρονου, πρώην σύζυγος του δράστη. Σοκαρισμένη είναι τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της- σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη.

Νίκαια: «Μπήκε δύο μέρες σε ψυχιατρική κλινική και πήρε εξιτήριο»

Δολοφονία Νίκαια: Tο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη

Οι Αρχές εικάζουν ότι ο 69χρονος δράστης βρισκόταν εδώ και κάποιες μέρες στην πρωτεύουσα και ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του, σχεδιάζοντας τη δολοφονία του γαμπρού του.

Ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια

«Φαίνεται πως ήταν στην Αθήνα από τις 23 του μήνα, γιατί βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που αγοράστηκαν στην Αθήνα. Είχε ένα δίκαννο του οποίου η άδεια είχε λήξει τον Νοέμβριο του 2023. Πυροβόλησε δύο φορές το θύμα, μία στο πρόσωπο και μία στον λαιμό», είπε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Live News».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

«Το αυτοκίνητο μέσα ήταν σαν να έμενε εκεί. Ήταν ακατάστατο με βαλίτσες, ρούχα και πράγματα και πολύ βρώμικο», πρόσθεσε ο Γ. Καλλιακμάνης.

Δολοφονία Νίκαια: Πεθερός και γαμπρός δεν είχαν επαφές- Η κόρη είχε φύγει από τα 20 της από τη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης είχε κακοποιητική συμπεριφορά στη σύζυγο και την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live news, η κόρη του δράστη είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη στα 20 της και είχε έρθει στην Αθήνα για σπουδές. Έμεινε μόνιμα στην Αθήνα και παντρεύτηκε, αποφεύγοντας να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και κόβοντας τις επαφές με τον πατέρα της. Ούτε και το 39χρονο θύμα είχε επαφές με τον πεθερό του.

Νίκαια: Το σημείο της δολοφονίας του 39χρονου από τον πεθερό του/ Εurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Νίκαια: Το σημείο της δολοφονίας του 39χρονου από τον πεθερό του/ Εurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Ο δράστης και η σύζυγός του χώρισαν πριν από τρία χρόνια και τον τελευταίο χρόνο η γυναίκα ζούσε στην Αθήνα, αρχικά με την οικογένεια της κόρης της και μετά σε κοντινό σπίτι.

Σημειώνεται πως ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική αλλά τον άφησαν να φύγει, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κόρη του. Από το έγκλημα αυτό, μένουν ορφανά από πατέρα δύο παιδάκια 4 και 1,5 έτους. 

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» φαινόμενα μιμητισμού, αφού πριν λίγες μέρες πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top