Ξεκίνησε η προετοιμασία για το 1o Trail Race Festival στην Άνδρο

Η αντίστροφή μέτρηση για τις εγγραφές έχει ξεκινήσει! 

Άνδρος

Οι προετοιμασίες στην Άνδρο για το 1ο Andrus Beer Trail Race Festival έχουν πάρει φωτιά. Όλα δείχνουν πως το τριήμερο 14-16 Ιουνίου το νησί της Άνδρου θα φιλοξενήσει εκατοντάδες δρομείς ορεινού τρεξίματος που θα απολαύσουν τις διαδρομές  του φεστιβάλ μέσα από τα πιστοποιημένα μονοπάτια και οι επισκέπτες τα παράλληλα δρώμενα, τις καταγάλανες παραλίες και φυσικά τις ομορφιές του νησιού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εγγραφές έχει ξεκινήσει και λίαν συντόμως θα μπορούν όλοι να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης:  

 -Gerakones Challenge 30km
 -Korthi Adventure 15km
 -Grias Pidima Encounter 5km
 -Future Champions 1km

Οι Foto-Trexoume ετοιμάζονται για να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές των αγώνων έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν, η εταιρεία Chronosystems θα φροντίσει να μας δώσει τις ακριβείς χρονομετρήσεις του κάθε αθλητή, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Κωστόπουλος και η Οργανωτική ομάδα θα φροντίσουν προκειμένου οι δρομείς να βιώσουν μία ασφαλή, γεμάτη προκλήσεις και φύση, διαδρομή. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου και η οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για τη στήριξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top