Ζάκυνθος: «Σπάει» τη σιωπή του ο 27χρονος κατηγορούμενος

Αρνείται κάθε κατηγορία - «Το ήθελα το μωρό»

Για πρώτη φορά μιλά ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ζακύνθου, ο οποίος «σπάει» τη σιωπή του στο Star και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος καταγγέλθηκε από την σύντροφό του ότι της έδωσε χάπια για να διακόψει την κύησή της. 

Τα νεότερα για την υπόθεση της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου η οποία συνομίλησε μαζί του, ο άνδρας αρνείται της κατηγορίες της συντρόφου του ενώ υπογραμμίζει ότι το ήθελε το μωρό. Από τη μεριά της, η 19χρονη επιμένει και μάλιστα σήμερα, 27 Φλεβάρη, εμφανίστηκε στον Ανακριτή για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. 

Ζάκυνθος: «Με φοβίζει που αφέθηκε ελεύθερος», λέει η 19χρονη

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν κλείνει. Τη Δευτέρα 26/2 ο 27χρονος αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ζάκυνθος: «Το ήθελα το μωρό», λέει ο κατηγορούμενος

Ο 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ζακύνθου στο Star.

«Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορεί», λέει στην Τασούλα Παπανικολάου ο 27χρονος κατηγορούμενος, ενώ προσθέτει «Το ήθελα το μωρό. Στεναχωριέμαι». 

Λίγο πιο κάτω, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι τη χτύπησε και της έδωσε χάπια. «Τίποτα από αυτά. Ούτε για τα χάπια δεν ξέρω κάτι. Ούτε που τα βρήκε, πότε τα πήρε... δεν ξέρω». 

Ανατροπή στη Ζάκυνθο: Ελεύθερος ο 27χρονος για την αποβολή της 19χρονης

Τέλος, ο 27χρονος κάνει έκκληση στη σύντροφό του να πει την αλήθεια, ενώ παραδέχεται πως ήταν η πρώτη του αγάπη. «Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα ερωτευτεί». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top