Ζάκυνθος: «Με φοβίζει που αφέθηκε ελεύθερος», λέει η 19χρονη

Θεωρεί ότι μπορεί να κάνει κακό σε εκείνη ή τη γιαγιά της

Η 19χρονη καταγγέλουσα μίλησε στην εκπομπή του MEGA «LIVE NEWS»

Φοβισμένη δηλώνει η 19χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο που κατηγορεί τον σύντροφό της ότι την κακοποίησε με αποτέλεσμα να διακοπεί βίαια η εγκυμοσύνη της.

Ανατροπή στη Ζάκυνθο: Ελεύθερος ο 27χρονος για την αποβολή της 19χρονης

Η νεαρή μίλησε, χωρίς να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, σε εκπομπή του MEGA λίγο μετά την είδηση πως ο 27χρονος σύντροφός της αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, ο άνδρας υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα, του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 2.000 ευρώ.

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή την γιαγιά μου. Μου το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου; Δεν έχει μετανιώσει καθόλου;».

Ζάκυνθος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη βραδιά που η 19χρονη απέβαλε

Ζάκυνθος: «Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόθεση προς κανέναν»

Η 19χρονη αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο 27χρονος ότι η γιαγιά της δεν τον ήθελε για σύντροφό της εξαιτίας της καταγωγής του. «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόθεση προς κανέναν».

Παράλληλα, η 19χρονη τόνισε: «Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top