Ζάκυνθος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη βραδιά που η 19χρονη απέβαλε

Η στιγμή που πηγαίνουν στο νοσοκομείο με τον σύντροφό της

Η στιγμή που η 19χρονη και ο 27χρονος που την ανάγκασε να αποβάλλει πηγαίνουν στο νοσοκομείο / Βίντεο Alpha

Βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ που το 19χρονο κορίτσι φέρεται να απέβαλε το μωρό που κυοφόρουσε μετά από βίαιη συμπεριφορά τους συντρόφου της στη Ζάκυνθο έρχεται στο φως.

Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου. Άκουγα την καρδούλα του προχθές»

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του ζευγαριού και παρουσίασε η εκπομπή T live, φαίνεται το ζευγάρι να οδεύει προς το αυτοκίνητο,  για να πάνε στο νοσοκομείο.

Όπως διακρίνεται, ο 27χρονος προπορεύεται της κοπέλας, η οποία μόνη της, χωρίς βοήθεια, προσπαθεί να περπατήσει ενώ πονάει.

Ζάκυνθος: Την έδεσε και της έδωσε χάπια για να αποβάλλει

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη. Όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ο σύντροφός της και μελλοντικός πατέρας του παιδιού της, την παρέλαβε από το σπίτι της και μετά από μια σύντομη στάση σε σπίτι φίλων, πήγαν στο σπίτι του, προκειμένου να κοιμηθούν μαζί.

Όμως όταν η 19χρονη έγκυος στον δεύτερο μήνα αρνήθηκε, εκείνος ξεκίνησε να την κακοποιεί. Όπως περιέγραψε η κοπέλα, την πήγε στο σπίτι του με τη βία, την έδεσε στο κρεβάτι με σχοινί και στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να αποβάλλει.

Το κορίτσι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και λαμβάνει αγωγή. 
««Σκότωσε το παιδί μου. Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε φεύγει από το μυαλό. Μου σκότωσε το παιδί μου. Δε με χτύπησε.

Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “πιες τα”», είπε η 19χρονη.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος που συνελήφθη, αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για μια «στημένη υπόθεση» από την οικογένεια της κοπέλας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top