Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου. Άκουγα την καρδούλα του προχθές»

Ο 27χρονος αρνείται ότι έδωσε χάπια στη 19χρονη για να αποβάλει το έμβρυο

Φρίκη προκάλεσε η είδηση πως ένας 27χρονος ξυλοκόπησε τη 19χρονη σύντροφό του και την εξανάγκασε να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορούσε στη Ζάκυνθο. Ο 27χρονος συνελήφθη, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για μια «στημένη υπόθεση» από την οικογένεια της κοπέλας. 

Ζάκυνθος: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του και την εξανάγκασε να αποβάλει

Η 19χρονη διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ο σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε στο σπίτι ενός φίλου τους, την έδεσε και την εξανάγκασε να πάρει χάπια για να διακόψει την εγκυμοσύνη της. 

Την επόμενη μέρα το πρωί, τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αποβάλει. 

«Σκότωσε το παιδί μου. Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε φεύγει από το μυαλό. Μου σκότωσε το παιδί μου», ήταν τα πρώτα λόγια της 19χρονης σύμφωνα με το pelop.gr.

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 23χρονη μητέρα βρέφους από τον πρώην σύντροφο

«Δε με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “πιες τα”», είπε η 19χρονη.

H θεία της 19χρονης είπε στον ΑΝΤ1 πως η κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. 

«Το παιδί ήταν πάρα πολύ φοβισμένο. Μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό είχαν προστριβές, ήταν νευρικός. Όμως έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη. Το παιδί μου είπε ότι τη ζήλευε πάρα πολύ και την πίεζε να μείνει μαζί του. Εκείνη του είχε πει ότι θέλει να πάει να μείνει στην μητέρα της και αυτός εξαγριώθηκε. Είχε πάει στο σπίτι και τους είχε απειλήσει όλους. Στη συνέχεια ηρέμησε κι ήταν συγκαταβατικός. Την Τρίτη το βράδυ όμως της είπε να την πάει μια βόλτα, την πήγε στο σπίτι του, της έδεσε τα χέρια, της πίεσε το κεφάλι και της έδωσε δύο χάπια, το ένα μάλιστα κολπικά. Γνώριζε ακριβώς πώς να τα χρησιμοποιήσει. Το παιδί άρχισε να μη νιώθει καλά, αυτός φοβήθηκε και τη μετέφερε στα επείγοντα. Έμεινε μαζί της όλη νύχτα και την απειλούσε ότι θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της», είπε η θεία.

Μετά από καταγγελία της 19χρονης ο 27χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεως, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου του. 

Ζάκυνθος: «Το έστησαν οι γονείς της 19χρονης»

O 27χρονος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες. 

«Όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» είπε ο πατέρας του 27χρονου σε αλβανικά μέσα. 

Βόλος: «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και είπε πως θα με κάψει»

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του. Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος μου στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου, μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος», συνέχισε.

Από την πλευρά του ξάδερφος του φερόμενου ως δράστη, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο 27χρονος δεν έχει καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη.

«Ο ξάδελφος μου είναι αθώος. Δεν ήταν ποτέ βίαιος. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δε θα έκανε ποτέ κακό. Με τίποτα δεν τα έχει κάνει όλα αυτά που λένε. Έδειχνε ότι είναι καλά με το κορίτσι. Άλλωστε την κοπέλα την πήγε από μόνος του αυτός στο νοσοκομείο. Πώς θα μπορούσε να την είχε πάει αυτός ενώ της έχει κάνει όλο αυτό το κακό;», είπε.

Ο 27χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top