Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 23χρονη μητέρα βρέφους από τον πρώην σύντροφο

«Θόλωσα, αλλά το μετάνιωσα», φέρεται να υποστήριξε ο 27χρονος

To ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τον ξυλοδαρμό 23χρονης μητέρας βρέφους από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού 

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μία 23χρονη μητέρα ενός βρέφους μόλις 20 ημερών.

Η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, όπως κατήγγειλε.

Η ένταση μεταξύ τους άρχισε να κορυφώνεται μετά τον χωρισμό τους, τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Στις 7 Δεκεμβρίου του 2023, καβγάδισαν μετά από προγραμματισμένο ραντεβού τους στον παιδίατρο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 23χρονη, όταν επέστρεψαν στο σπίτι και για ασήμαντη αφορμή, ο 27χρονος οδηγός delivery άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

«Με έπιασε από τον λαιμό, εγώ τον έσπρωξα για να με αφήσει και μετά με έσπρωξε πάνω στο τραπέζι. Μου άφησε εμφανή σημάδια στον λαιμό κι όταν πήγα κοντά στην κόρη μου που βρισκόταν στο λίκνο, αυτός με έπιασε από τα μαλλιά και πήγε να με χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο. Απείλησε ότι θα με σκοτώσει», φέρεται να κατέθεσε η 23χρονη.

«Θόλωσα, πάνω στον τσακωμό την έπιασα από τον λαιμό αλλά όταν ηρέμησα τα είχα μετανιώσει όλα», φέρεται να υποστήριξε ο 27χρονος. 

Η  υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top