Βόλος: «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και είπε πως θα με κάψει»

Ποινή φυλάκισης σε πρώην σύζυγο - Οι κατηγορίες εις βάρος του

Βόλος: «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και είπε πως θα με κάψει»

Ποινή φυλάκισης 11 μηνών, από τους οποίους θα εκτιθούν οι τρεις και οι υπόλοιποι θα ανασταλούν, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 40χρονο. Η 35χρονη πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε πως τη χτύπησε και την έβρισε μπροστά στο 6,5 ετών παιδί τους. 

Το προχθεσινό περιστατικό ήταν ένα ακόμη για το πρώην ζευγάρι που περνά συχνά την «πόρτα» του Αυτοφώρου.

35χρονη: ««Μπήκε μέσα στο σπίτι, μου πέταξε οινόπνευμα και είπε πως θα με κάψει»

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα, φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», είπε στους δικαστές η 35χρονη, σύμφωνα με το gegonotanews.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγός της έχει εμμονή μαζί της, καθώς από τότε που χώρισαν, εκείνος πηγαίνει από τη δουλειά της, την παρακολουθεί και απειλεί συναδέλφους της, σύμφωνα με το e-thessalia.

Βόλος: Tι υποστήριξει ο κατηγορούμενος πρώην σύζυγος

O 40χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως η πρώην σύζυγός του θέλει να τον κλείσει στη φυλακή. 

Ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως μπήκε μέσα στο σπίτι της με άδεια, ενώ τις τελευταίες μέρες, καθώς η πρώην σύζυγός του έχει πρόσφατα υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση, του ζητούσε να την εξυπηρετήσει σε διάφορες υποχρεώσεις, όπως να πάει το παιδί στον γιατρό και στο σχολείο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου του πως την απείλησε και άσκησε βία απέναντί της δεν ισχύουν.

Τελικά, το δικαστήριο δεν τον πίστεψε και τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση κατά έργο, ενώ αθωώθηκε για την πράξη της φθοράς ξένης περιουσίας, καθώς δεν προέκυψε ότι πέταξε και έσκισε τα ρούχα από την ντουλάπα του πρώην συζύγου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top